Menu
Your Cart

Indie Boards & Cards

BEEEEES!
Ni na zalogi
BEEEEES! je igra akcije. Kraljica matica išče naslednika na travniku. Katera mlada kraljica jo bo nasledila, je odvisno od osrednjega testa, ki preveri sposobnosti in domiselnost. Zberite svoj čebelnjak, nato pa naravnost na travnik.  V igri s kockami, ki se odvija v realnem času, sta pome..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Coup je igra blefiranja. Scena je postavljena v italijansko mestece, kjer ste šef, a tam deluje šibko in nepošteno sodstvo. Z manipuliranjem, blefiranjem in podkupovanjem pridobivate svojo moč. Vaš cilj je, da onemogočite vpliv ostalih družin in jih potisnete v izgnanstvo. Preživi namreč le ena, naj..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Kodama 2nd Edition: The Tree Spirits je prikupna družabna igra, v kateri ste skrbniki, čuvaji gozda. Vaša naloga je, da s pravilno razporeditvijo dreves in vej poskrbite za drevesne duhove. Ob različnih letnih časih morate poskrbeti za pravo mešanico rož, insektov in razporeditev vej, da bodo vaši m..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Kodama 3D je prikupna abstraktna strateška igra, ki je v 3D obliki dobila povsem novo razsežnost.Kodama je bitjece, ki ima svoje drevo, na katerega pazi. Pomaga mu, da raste, da je močno in zdravo in to od debla do najmanjše vejice. Takšno drevo seveda nudi zatočišče za različno rastlinje, bitjeca i..
29.99€
Brez DDV:24.58€
One Night Revolution je odlična hitra igra za 3 do 10 igralcev. Vsebuje vse zabavne elemente sklepanja in kaosa iz serije One Night Ultimate Werewolf, sicer z več strukture v igranju. Rezultat je odvisnost od te igre, ki se jo je preprosto naučiti in jo boste igrali znova in znova.Gre za popolnoma s..
23.49€
Brez DDV:19.25€
The Resistance (3. izdaja) The Resistance (3. izdaja)
Ni na zalogi
The Resistance (3. izdaja) je intenzivna igra sklepanja za 5 do 10 igralcev. Čeprav je podobna igram kot so Werewolf, Mafia in celo Battlestar Galactica, ima mnogo unikatnih značilnosti. Te so: hiter igralni čas (30 minut), zanjo ne potrebujete moderatorja in ne izloča igralcev.Postavljena je v..
21.99€
Brez DDV:18.02€
The Resistance Avalon The Resistance Avalon
Ni na zalogi
V The Resistance: Avalon se pomerijo sile dobrega in zlega v bitki za nadzor nad prihodnjo civilizacijo. Artur predstavlja prihodnost Britanije, obljubo časti in blaginje, vendar med njegovimi pogumnimi vojaki se skrivajo Mordredovi brezvestni ljubljenci. Te sile zla so v manjšini, a se poznajo in o..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.