Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Kosmos

Adventure Games: Monochrome Inc. Adventure Games: Monochrome Inc.
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Adventure Games (Discover the Story): Monochrome Inc. je igra iz serije Adventure Games, v kateri ustvarjate zgodbo, karakter in nanju vplivate.Gre za napet triler, postavljen na sedež biotehnološkega podjetja Monochrome Inc., ki skriva umazane skrivnosti. Nekako se prikradete v podjetje, nato pa ra..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Adventure Games: The Dungeon Adventure Games: The Dungeon
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Adventure Games: The Dungeon je iz serije Adventure Games, v kateri razkrivate zgodbo korak za korakom. Vsak naslov ima 3 poglavja, vsakega zase igrate približno 75 minut. Čas vas ne omejuje.Zbudite se v vlažni, temni ječi. Zdi se nemogoče, da bi pobegnili. Za nameček se nihče ne spomni, kako ste sp..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Založnik: Kosmos
Adventure Games (Discover the Story): The Volcanic Island je igra iz serije Adventure Games, v kateri sami ustvarjate zgodbo in nanjo vplivate. Gre za sodelovalno igro, katere osnova je zgodba. V naslovu The Volcanic Island ste študenti, ki se lotite nenavadnega raziskovanja na otoku vulkanov. Razis..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Exit The Catacombs of Horror Exit The Catacombs of Horror
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Exit The Catacombs of Horror vsebuje dvojno pakiranje, torej ponuja dva dela. Igra je zasnovana v stilu sobe pobega. Ima več ugank kot ostale igre Exit in traja dlje, če oba dela odigrate skupaj. To pa ni nujno, saj lahko po koncu prvega dela naredite premor.Pod mestom Pariz ležijo temne grobnice, k..
23.99€
Brez DDV:19.66€
Založnik: Kosmos
Exit (The Game): The Haunted Roller Coaster je igra v stilu sobe pobega, ki vam nudi nepozabno doživetje. Temni hodniki, srhljivo kričanje, grozljive pojave. Vse to in še več vam pade na pamet, ko z vlakcem vstopate v hišo strahov. A vi v tem strašnem kraju obtičite! Vsi izhodi se namreč zaprej..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Založnik: Kosmos
Exit (The Game): The House of Riddles je družabna igra v stilu sobe pobega, ki vam za domačo mizo pričara nepozabno in neponovljivo napeto igralno izkušnjo. 3 detektivi so vam poslali skrivnostno povabilo do zapuščene hiše ugank, kjer ostanete ujeti! O Sandri, Mariu in Tomu ni nobene sledi. Bos..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Založnik: Kosmos
Sredi Firenc vas ustavi moški in vam v roko porine čudno stvar, ki vas vodi do Zgodovinskega muzeja. Posebej vas zanima potopljeni zaklad Santa Maria. Ko pridete tja, ni nikjer nikogar, pravzaprav se muzej v tistem trenutku zapre. Zanimiv dan se tako hitro sprevrže v neverjetno pustolovščino. Razkri..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Exit The Pharaoh's Tomb Exit The Pharaoh's Tomb
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Serija Exit - Das Spiel oz. The Game ima več scenarijev. Eden izmed njih je Pharaoh's Tomb.V teh serijah gre za ponazoritev sobe pobega. Sodelovati morate skupaj kot ekipa, biti ustvarjalni in znati dobro sklepati, povezovati, da bi odkrili pravo kodo.Ste na počitnicah v Egiptu, zato si obvezno ogle..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Kosmos
Exit (The Game) The Stormy Flight je družabna igra iz uspešne serije Exit - The Game v stilu sobe pobega. Ste član posadke na potniškem letalu, ki se znajde v hudi nevihti. Ker motor zaliva voda, nekatere kontrole odpovejo. Zmanjkuje vam časa. Hitro morate popraviti letalo in z njim varno pristati.D..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Založnik: Kosmos
Exit (The Game): Theft on the Mississippi je še eden izmed razburljivih naslovov iz uspešne serije Exit - The Game.Scena je postavljena v leto 1872. S parnikom na kolo potujete po reki Mississippi v New Orleans, da bi raziskali poseben primer. Medtem pride na plovilu do ropa. Uspešnemu poslovnežu so..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Prikazujem 1 od 10 do 10 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.