Menu
Your Cart

Kosmos

Založnik: Kosmos
Adventure Games (Discover the Story): Monochrome Inc. je igra iz serije Adventure Games, v kateri ustvarjate zgodbo, karakter in nanju vplivate.Gre za napet triler, postavljen na sedež biotehnološkega podjetja Monochrome Inc., ki skriva umazane skrivnosti. Nekako se prikradete v podjetje, nato pa ra..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Založnik: Kosmos
Adventure Games (Discover the Story): The Volcanic Island je igra iz serije Adventure Games, v kateri sami ustvarjate zgodbo in nanjo vplivate. Gre za sodelovalno igro, katere osnova je zgodba. V naslovu The Volcanic Island ste študenti, ki se lotite nenavadnega raziskovanja na otoku vulkanov. Razis..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Exit Dead Man on the Orient Express Exit Dead Man on the Orient Express
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Exit - The Game: Dead Man on the Orient Express je še ena v vrsti odličnih iger sobe pobega. V tem scenariju imate en umor in osem osumljencev. Naključje ali sreča, svetovno znani detektiv Achilles Pussot se je tudi vkrcal na vlak, a so ga žal "vrgli dol". Kljub temu vam bodo njegovi dokumenti v pom..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Exit The Abandoned Cabin Exit The Abandoned Cabin
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Exit Das Spiel (The Game) je serija iger, ki ponuja občutek sobe pobega na zelo profesionalni ravni. Igralci skupaj iščejo in odkrivajo skrivnosti, po neobičajnih poteh pridejo do kode. Nekateri igralni scenariji so sprevrženi ali precej dvoumni. Kakorkoli, ko ugotovite končno kodo, je scenarij konč..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Exit The Catacombs of Horror Exit The Catacombs of Horror
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Exit The Catacombs of Horror vsebuje dvojno pakiranje, torej ponuja dva dela. Igra je zasnovana v stilu sobe pobega, ima več ugank, kot ostale igre Exit ter traja dlje. Seveda če oba dela odigrate skupaj, kar ni nujno, saj lahko po koncu prvega dela naredite premor.Pod mestom Pariz ležijo temne grob..
23.99€
Brez DDV:19.66€
Založnik: Kosmos
Exit (The Game): The Cemetery of the Knight je igra iz popularne serije Exit - The Game. Posamezne igre so popolnoma samostojne, vsaka s svojim scenarijem. Cilj je, da poiščete prave namige, jih povežete in na koncu s pravo kodo pobegnete iz dane situacije. Stara legenda pravi, da so v grobnici sira..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Exit The Forbidden Castle Exit The Forbidden Castle
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Exit The Forbidden Castle je še en scenarij v seriji Exit The Game oz. Das Spiel. Vsi scenariji so narejeni po vzoru sob pobega in dajejo tudi tak občutek. Igralci skupaj iščejo in odkrivajo skrivnosti, po neobičajnih poteh pridejo do kode. V tem scenariju prispete do gradu. Za pohodnike je to ..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Exit The Forgotten Island Exit The Forgotten Island
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Vsi scenariji Exit – The Game oz. Das Spiel ponujajo občutek sobe pobega na zelo profesionalni ravni. Igralci skupaj iščejo in odkrivajo skrivnosti, po neobičajnih poteh pridejo do kode. Nekateri igralni scenariji so sprevrženi ali precej dvoumni. Kakorkoli, ko ugotovite končno kodo, je scenarij kon..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Založnik: Kosmos
Exit (The Game): The Haunted Roller Coaster je igra v stilu sobe pobega, ki vam nudi nepozabno doživetje. Temni hodniki, srhljivo kričanje, grozljive pojave. Vse to in še več vam pade na pamet, ko z vlakcem vstopate v hišo strahov. A vi v tem strašnem kraju obtičite! Vsi izhodi se namreč zaprej..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Založnik: Kosmos
Exit (The Game): The House of Riddles je družabna igra v stilu sobe pobega, ki vam za domačo mizo pričara nepozabno in neponovljivo napeto igralno izkušnjo. 3 detektivi so vam poslali skrivnostno povabilo do zapuščene hiše ugank, kjer ostanete ujeti! O Sandri, Mariu in Tomu ni nobene sledi. Bos..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Exit The Mysterious Museum Exit The Mysterious Museum
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Sredi Firenc vas ustavi moški in vam v roko porine čudno stvar, ki vas vodi do Zgodovinskega muzeja, posebej vas zanima potopljeni zaklad Santa Maria. Ko pridete tja, ni nikjer nikogar, pravzaprav se muzej v tistem trenutku zapre. Zanimiv dan se tako hitro sprevrže v neverjetno pustolovščino. Razkri..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Exit The Secret Lab Exit The Secret Lab
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Exit The Game - The Secret Lab (Exit Das Spiel Das geheime Labor) prihaja iz serije Exit. V njej je že 9 različnih scenarijev. Ta je letos prejel laskavo nagrado za Kennerspiel des Jahres.Z igrami Exit se preselite v sobo pobega. Tam ostanete ujeti, da bi se rešili, morate najti prave predmete, reši..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Prikazujem 1 od 12 do 16 (2 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.