Menu
Your Cart

Kosmos

Založnik: Kosmos
Adventure Games (Discover the Story): Monochrome Inc. je igra iz serije Adventure Games, v kateri ustvarjate zgodbo, karakter in nanju vplivate.Gre za napet triler, postavljen na sedež biotehnološkega podjetja Monochrome Inc., ki skriva umazane skrivnosti. Nekako se prikradete v podjetje, nato pa ra..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Založnik: Kosmos
Adventure Games: The Dungeon je iz serije Adventure Games, v kateri razkrivate zgodbo korak za korakom. Vsak naslov ima 3 poglavja, vsakega zase igrate približno 75 minut. Čas vas ne omejuje.Zbudite se v vlažni, temni ječi. Zdi se nemogoče, da bi pobegnili. Za nameček se nihče ne spomni, kako ste sp..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Založnik: Kosmos
Adventure Games (Discover the Story): The Volcanic Island je igra iz serije Adventure Games, v kateri sami ustvarjate zgodbo in nanjo vplivate. Gre za sodelovalno igro, katere osnova je zgodba. V naslovu The Volcanic Island ste študenti, ki se lotite nenavadnega raziskovanja na otoku vulkanov. Razis..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Založnik: Kosmos
Exit - The Game: Dead Man on the Orient Express je še ena v vrsti odličnih iger sobe pobega. V tem scenariju imate en umor in osem osumljencev. Naključje ali sreča, svetovno znani detektiv Achilles Pussot se je tudi vkrcal na vlak, a so ga žal "vrgli dol". Kljub temu vam bodo njegovi dokumenti v pom..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Kosmos
Exit - The Game je serija iger z občutkom sobe pobega na zelo profesionalni ravni. Igralci skupaj iščejo in odkrivajo skrivnosti in po neobičajnih poteh pridejo do končne kode. The Abandoned Cabin vas popelje v zapuščeno kočo, ki naj bi vam služila kot zatočišče za čez noč, a zjutraj so vrata z..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Kosmos
Exit The Catacombs of Horror vsebuje dvojno pakiranje, torej ponuja dva dela. Igra je zasnovana v stilu sobe pobega. Ima več ugank kot ostale igre Exit in traja dlje, če oba dela odigrate skupaj. To pa ni nujno, saj lahko po koncu prvega dela naredite premor.Pod mestom Pariz ležijo temne grobnice, k..
23.99€
Brez DDV:19.66€
Založnik: Kosmos
Exit (The Game): The Cemetery of the Knight je igra iz popularne serije Exit - The Game. Posamezne igre so popolnoma samostojne, vsaka s svojim scenarijem. Cilj je, da poiščete prave namige, jih povežete in na koncu s pravo kodo pobegnete iz dane situacije. Stara legenda pravi, da so v grobnici sira..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Exit The Forgotten Island Exit The Forgotten Island
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Exit – The Game The Forgotten Island je eden izmed naslovov v množici uspešne serije Exit, ki ponujajo občutek sobe pobega na zelo profesionalni ravni. Igralci skupaj iščete in odkrivate skrivnosti, s povezovanjem ugank in namigov pa morate priti do končne kode. V Exit The Forgotten Island ste brodo..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Kosmos
Exit (The Game): The Haunted Roller Coaster je igra v stilu sobe pobega, ki vam nudi nepozabno doživetje. Temni hodniki, srhljivo kričanje, grozljive pojave. Vse to in še več vam pade na pamet, ko z vlakcem vstopate v hišo strahov. A vi v tem strašnem kraju obtičite! Vsi izhodi se namreč zaprej..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Založnik: Kosmos
Exit (The Game): The House of Riddles je družabna igra v stilu sobe pobega, ki vam za domačo mizo pričara nepozabno in neponovljivo napeto igralno izkušnjo. 3 detektivi so vam poslali skrivnostno povabilo do zapuščene hiše ugank, kjer ostanete ujeti! O Sandri, Mariu in Tomu ni nobene sledi. Bos..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Založnik: Kosmos
Sredi Firenc vas ustavi moški in vam v roko porine čudno stvar, ki vas vodi do Zgodovinskega muzeja. Posebej vas zanima potopljeni zaklad Santa Maria. Ko pridete tja, ni nikjer nikogar, pravzaprav se muzej v tistem trenutku zapre. Zanimiv dan se tako hitro sprevrže v neverjetno pustolovščino. Razkri..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Založnik: Kosmos
Serija Exit - Das Spiel oz. The Game ima več scenarijev. Eden izmed njih je Pharaoh's Tomb.V teh serijah gre za ponazoritev sobe pobega. Sodelovati morate skupaj kot ekipa, biti ustvarjalni in znati dobro sklepati, povezovati, da bi odkrili pravo kodo.Ste na počitnicah v Egiptu, zato si obvezno ogle..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Prikazujem 1 od 12 do 16 (2 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.