Menu
Your Cart

Zoch Verlag

Založnik: Zoch Verlag
Geistesblitz je odlična družabna igra, v kateri morate hitro in pravilno reagirati.Na sredi mize je 5 lesenih predmetov v 5 različnih barvah. Vsako rundo igralec obrne karto, na kateri sta 2 predmeta v 2 različnih barvah. Igralci se morajo hitro odločiti, kateri predmet bodo iskali. Če predmet ni up..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Založnik: Zoch Verlag
Hamsterrolle je spretnostna namizna družabna igra. Predstavljajte si, da hrček poganja svoje kolo, ki je razdeljeno v številne segmente in ločeno z nizkimi ograjami. V Hamsterrolle igralci dobijo 7 lesenih delov, ki jih nameravajo položiti v kolesje, enega na potezo seveda, ne da bi pri tem kak..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Heckmeck am Bratwurmeck Heckmeck am Bratwurmeck
Ni na zalogi
Založnik: Zoch Verlag
Heckmeck am Bratwurmeck je turbulentna igra s kockami za prave igralce. Na sredo mize postavite ploščice z narisanimi 16 črvi z različnimi vrednostmi. Igralec meče 8 kock in med njimi izbere enake simbole in jih da na stran. Ostale kocke znova vrže, izbere vrednost oz. simbol, ki ne sme biti isti, i..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Založnik: Zoch Verlag
Otroci so dolgo čakali na zelo priljubljeno in zabavno igro za starejše Heckmeck am Bratwurmeck z naslovom Heckmeck Junior. Očarljiva, smešna in letom primerna igra temelji na metih kock.Igralec, ki s 6 kockami vrže najokusnejše sestavine za Mec Heck burger, postane črv - kralj dneva. Kumare, sir in..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Sushi Go! Sushi Go!
Ni na zalogi
Založnik: Zoch Verlag
Sushi Go! je super zabavna igra. Ste v suši restavraciji, v kateri zbirate najboljšo kombinacijo različnih suši jedi, ki prihajajo mimo. Točke zberete npr. za največ zbranih suši zavitkov ali za zbrani set sašimija. Svoj najljubši nagiri lahko pomočite v wasabi in potrojite vrednost na karticah. Na ..
11.99€
Brez DDV:9.83€
Založnik: Zoch Verlag
Yam Yam je igra s kartami za otroke. V njej se najmlajši odločajo, kako dolgo smejo ježki še biti zunaj in nabirati hrano, preden zapade sneg. Brez začetkom zime morajo vsi ježki zaspati. Ko ježki spijo, ne morejo več pomagati pri nabiranju hrane. Zato morajo otroci dvakrat premisliti, ko vleče..
8.99€
Brez DDV:7.37€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.