Menu
Your Cart

Zoch Verlag

Dreams Dreams
Novo -20 %
Založnik: Zoch Verlag
Dreams je igra zaznavanja, intuicije in sklepanja. Vsebuje 72 velikih ilustriranih kart. V vsakem krogu razkrijete 4 karte. Igralci ste bogovi, ki eno od teh podob preusmerite na nočno nebo kot novo ozvezdje. Izbrano karto poznate vsi razen enega. Ta skuša med igro ostati neopažen in uganiti pravo k..
19.99€ 24.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Zoch Verlag
Geistesblitz je odlična družabna igra, v kateri morate hitro in pravilno reagirati.Na sredi mize je 5 lesenih predmetov v 5 različnih barvah. Vsako rundo igralec obrne karto, na kateri sta 2 predmeta v 2 različnih barvah. Igralci se morajo hitro odločiti, kateri predmet bodo iskali. Če predmet ni up..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Založnik: Zoch Verlag
Hamsterrolle je spretnostna namizna družabna igra. Predstavljajte si, da hrček poganja svoje kolo, ki je razdeljeno v številne segmente in ločeno z nizkimi ograjami. V Hamsterrolle igralci dobijo 7 lesenih delov, ki jih nameravajo položiti v kolesje, enega na potezo seveda, ne da bi pri tem kak..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Zoch Verlag
Heckmeck am Bratwurmeck je turbulentna igra s kockami za igralce, ki radi preizkušajo svojo srečo. Na sredo mize po vrstnem redu postavite ploščice z narisanimi črvi, ki imajo različne vrednosti. Igralec meče 8 kock. Izbere si simbol in vzame vse kocke s tem simbolom/številom in jih da na stran. Ost..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Založnik: Zoch Verlag
Otroci so dolgo čakali na zelo priljubljeno in zabavno igro za starejše Heckmeck am Bratwurmeck z naslovom Heckmeck Junior. Očarljiva, smešna in letom primerna igra temelji na metih kock.Igralec, ki s 6 kockami vrže najokusnejše sestavine za Mec Heck burger, postane črv - kralj dneva. Kumare, sir in..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Sushi Go! Sushi Go!
Ni na zalogi
Založnik: Zoch Verlag
Sushi Go! je super zabavna igra. Ste v suši restavraciji, v kateri zbirate najboljšo kombinacijo različnih suši jedi, ki prihajajo mimo. Točke zberete npr. za največ zbranih suši zavitkov ali za zbrani set sašimija. Svoj najljubši nagiri lahko pomočite v wasabi in potrojite vrednost na karticah. Na ..
11.99€
Brez DDV:9.83€
Založnik: Zoch Verlag
Yam Yam je igra s kartami za otroke. V njej se najmlajši odločajo, kako dolgo smejo ježki še biti zunaj in nabirati hrano, preden zapade sneg. Brez začetkom zime morajo vsi ježki zaspati. Ko ježki spijo, ne morejo več pomagati pri nabiranju hrane. Zato morajo otroci dvakrat premisliti, ko vleče..
8.99€
Brez DDV:7.37€
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.