Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Zoch Verlag

Založnik: Zoch Verlag
Dreams je igra zaznavanja, intuicije in sklepanja. Vsebuje 72 velikih ilustriranih kart. V vsakem krogu razkrijete 4 karte. Igralci ste bogovi, ki eno od teh podob preusmerite na nočno nebo kot novo ozvezdje. Izbrano karto poznate vsi razen enega. Ta skuša med igro ostati neopažen in uganiti pravo k..
19.99€ 24.99€
Brez DDV:16.39€
Heckmeck am Bratwurmeck Heckmeck am Bratwurmeck
Ni na zalogi
Založnik: Zoch Verlag
Heckmeck am Bratwurmeck je turbulentna igra s kockami za igralce, ki radi preizkušajo svojo srečo. Na sredo mize po vrstnem redu postavite ploščice z narisanimi črvi, ki imajo različne vrednosti. Igralec meče 8 kock. Izbere si simbol in vzame vse kocke s tem simbolom/številom in jih da na stran. Ost..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Založnik: Zoch Verlag
Otroci so dolgo čakali na zelo priljubljeno in zabavno igro za starejše Heckmeck am Bratwurmeck z naslovom Heckmeck Junior. Očarljiva, smešna in letom primerna igra temelji na metih kock.Igralec, ki s 6 kockami vrže najokusnejše sestavine za Mec Heck burger, postane črv - kralj dneva. Kumare, sir in..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Založnik: Zoch Verlag
Yam Yam je igra s kartami za otroke. V njej se najmlajši odločajo, kako dolgo smejo ježki še biti zunaj in nabirati hrano, preden zapade sneg. Brez začetkom zime morajo vsi ježki zaspati. Ko ježki spijo, ne morejo več pomagati pri nabiranju hrane. Zato morajo otroci dvakrat premisliti, ko vleče..
8.99€
Brez DDV:7.37€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.