Menu
Your Cart

Blue Orange Games

Založnik: Blue Orange Games
V Kingdomino ste lord, ki širi svoje kraljestvo v nove dežele. Odkriti morate vse dežele, pšenična polja, jezera, gore, da bi le zasegli najboljša zemljišča. Pazite na ostale lorde, njihovi nameni so namreč podobni. Svoje domine morate povezati tako, da zgradite svoje kraljestvo v 5x5 mreži in osvoj..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Blue Orange Games
Kingdomino Duel je igra s kockami za dva igralca. Igralca v svoji potezi sestavljata domino tako, da združujeta 2 kocki in si ju narišeta na svojo igralno površino.Igralec 1 izbere eno kocko, igralec 2 izbere drugo in tretjo, igralec 1 pa še četrto. Točke za ozemlja pridobivata tako, kot v osnovni i..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Queendomino Queendomino
-17 % Ni na zalogi
Založnik: Blue Orange Games
V Queendomino, nadaljevanju Kingdomina, morate zgraditi najprestižnejše kraljestvo tako, da zasedete pšenična polja, gozdove, jezera, pašnike, močvirja in gore. Vaši vitezi vam bodo prinesli denar. Lahko boste širili mesta na svojih ozemljih, postavljali nove zgradbe, ki vam bodo dale možnost novih ..
24.99€ 29.99€
Brez DDV:20.48€
Založnik: Blue Orange Games
Na meniju je 5 deluxe zvitkov sušija. Če boste želeli zmagati, boste morali svoj zvitek izbrati strateško. Ko ste na potezi, izberete enega za kosilo ter enega, ki ga obdržite, ostalo podate naslednjemu igralcu. Točke dobite tako, da pojeste več enakega tipa sušija kot nasprotniki ali če si zas..
10.99€
Brez DDV:9.01€
Taco Mačka Koza Sir Pizza Taco Mačka Koza Sir Pizza
Novo Ni na zalogi
Založnik: Blue Orange Games
Taco Mačka Koza Sir Pizza je zabavna igra, v kateri odlagamo karte in ponavljamo omenjeno zaporedje besed.Karte taco mačka koza sir pizza enakovredno razdelimo med igralce. Karte so obrnjene s hrbtno stranjo navzgor. Začetni igralec odkrije zgornjo karto s svojega kupčka, jo odloži na sredo in reče:..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.