Menu
Your Cart

Sit Down!

Založnik: Sit Down!
V seriji Penny Papers Adventures je igra z naslovom Skull Island. Slavni raziskovalki Dakoto Smith in Penny Papers pot vodi do Skull Island. Zdi se, da je na otoku veliko zaklada, a treba ga bo najti, pri tem pa ne bo manjkalo nevarnosti.Nova serija manjših strateških iger je zelo priljubljena, saj ..
9.99€ 15.99€
Brez DDV:8.19€
Založnik: Sit Down!
Koncept igre Penny Papers Adventures je, da doživite nepozabno avanturo znamenitih raziskovalk Penny Papers in Dakote Smith. Na voljo imate le svinčnik in pustolovski list. Igralci uporabite rezultat, ki ga je dal met kocke in z njim natančno raziščete območje. V svojo mrežo/zemljevid si čim bolj op..
9.99€ 15.99€
Brez DDV:8.19€
Založnik: Sit Down!
Penny Papers Adventures je serija manjših taktičnih namiznih družabnih iger. V njih se podate po poti slavnih raziskovalk Penny Papers in Dakote Smith.Vsi igralci igrajo istočasno. Na voljo imate svinčnik ter priloženi pustolovski list. Vsi igralci uporabljajo enak rezultat na kocki. Z njim odkrivaj..
9.99€ 15.99€
Brez DDV:8.19€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.