Menu
Your Cart

Gigamic

Pylos Classic Pylos Classic
Ni na zalogi
Založnik: Gigamic
Preprosta navodila, hitre runde in le malo taktike. Pylos je ena boljših abstraktnih iger na svetu in tudi zmagovalka več nagrad. Cilj je, da zadnji postavite svojo kroglico na vrh piramide. V tej prepričljivi in atraktivni igri smete kroglice postavljati v višje nivoje, smete jih tudi prestavljati ..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Quoridor Quoridor
Ni na zalogi
Založnik: Gigamic
Quoridor je ena tistih strateških iger, ki jih morate imeti. Navodila oz. pravila so izjemno preprosta: priti morate skozi labirint, ki ga ustvari sotekmovalec. Plošča vsebuje polja oz. majhne luknjice. Cilj igre je, da prvi pridete na drugo stran polja, smete pa namesto premika svoje figure drugemu..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Gigamic
Quoridor Junior je igra labirinta. V njej živalice hitijo na drugo stran igralne plošče. Igralec na potezi sme narediti le eno od dveh stvari: prestaviti figuro za eno polje ali pa postaviti blokado/grmiček soigralcu. Labirint, ki nastaja, povzroča živalim zamudo.Quoridor Junior je igra, narejena po..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.