Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Hasbro

Založnik: Hasbro
Cluedo (znan tudi kot Clue) - en morilec, šest osumljencev.Nekdo je umoril samotarskega milijonarja Samuela Blacka v njegovi vili. Vi morate ugotoviti, kdo je to bil. Kar naenkrat boste v vse podvomili, zato boste povprašali vse, da bi razkrili storilca. Kdo je bil, kje in s kakšnim orožjem? Vilo bo..
36.99€
Brez DDV:30.32€
Dungeons and Dragons: Adventure Begins Dungeons and Dragons: Adventure Begins
Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Dungeons and Dragons: Adventure Begins je sodelovalna igra, popolna, da vas popelje v svet Dungeons & Dragons. Igralci izberete svoj karakter in potovanje ter potujete po deželi Neverwinter. Premagati morate različne ovire, magije in pošasti, ki grozijo svetu. Igralci si sami izberete in pr..
33.99€
Brez DDV:27.86€
Založnik: Hasbro
Jenga je popularna igra, v kateri gradite/podirate stolp. Vsebuje lesene kvadre, ki tvorijo stolp. Iz stolpa nato jemljete lesene plošče, stolp pa se ne sme podreti. Kdor podre stolp, izgubi, zmagovalec je zadnji, ki je še uspel obdržati stolp na mestu.VSEBINA:54 lesenih blokov Jenga, opora za ..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Monopoly Classic Monopoly Classic
Vroče Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Monopoly Classic je namizna družabna igra, v kateri kupujete ozemlja in na njih postavljate nepremičnine. Z njimi prekupčujete in trgujete z denarjem. Cilj je, da nasprotnike pripeljete do bankrota in zmagate.VSEBINA:igralna plošča, 8 figur, 28 lastniških listin, 16 kart Dogodek, 16 kart Blagajna, 3..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Hasbro
Monopoly Junior 2 v 1 je igra Monopoly od štirih let naprej. Vsebuje dvostransko igralno ploščo z različnima težavnostnima nivojema.Ena stran je za otroke do šest let, druga za otroke nad 6 let. V igri kupujete posesti in pobirate najemnino. Zmaga najbogatejši igralec.Prvi nivo je enostavnejši ..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Monopoly Junior Elektronsko bančništvo Monopoly Junior Elektronsko bančništvo
Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Monopoly Junior Elektronsko bančništvo je Monopoly za otroke. Z igro se otroci naučijo uporabljati svojo prvo bančno kartico. Z njo namreč kupujejo nepremičnine, plačujejo najemnino in pri prečkanju starta nanjo dobijo denar. Kartice prikazujejo stanje na računu, igra pa vsebuje preprosto bančn..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Hasbro
Monopoly Potovanje - svetovna turneja je družabna igra Monopoly, v kateri igralci potujete po svetu in pri tem obiskujete in odkrivate različne zanimive destinacije. Te potem kupite. Med igranjem sledite svojim ciljem na potovanju in ustvarjate popotniški dnevnik.Igra vsebuje ploščo piši-briši, s ka..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Hasbro
Monopoly Speed je različica klasične igre Monopoly, ki jo odigrate v zelo hitrem času. Igra je namreč razdeljena v 4 runde, vsaka ima 2 fazi. Prva faza je nakupovanje, druga faza je trgovanje. Igralci igrate hkrati, štoparica pa vam označi začetek in konec vsake faze. Med fazami ni nobenih pavz. Vsi..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Monopoly Star Wars: The Mandalorian Edition Monopoly Star Wars: The Mandalorian Edition
-9 % Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Monopoly Star Wars: The Mandalorian Edition vas popelje v nevarno galaksijo, v kateri imperialne sile grozijo malemu Yodi. Igralci igrate kot: The Mandalorian, Cara Dune, IG-11 ali Kuiil. S posebnimi žetoni pridobite posebne sposobnosti za svoj karakter. Kupujete skrivališča, zmagujete v bitkah in s..
49.99€ 54.99€
Brez DDV:40.98€
Monopoly Super elektronsko bančništvo
Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Monopoly Super elektronsko bančništvo je različica elektronskega oz. Ultimativnega bančništva. Igralci prejmejo bonuse oziroma nagrade, ki so določeni za vsako igralno figuro posebej. Polja železnic ni več. Iz njih so ustvarili "leteča" območja, s katerih lahko igralec potuje na izbrano posest ..
47.99€
Brez DDV:39.34€
Monopoly Ultimativno bančništvo Monopoly Ultimativno bančništvo
Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Monopoly Ultimativno bančništvo je dinamična namizna družabna igra trgovanja z lastnino.Pograbite vse s svojimi ultimativnimi bančnimi karticami! Z bančno enoto lahko v trenutku položite svoje bogastvo, sesujete ali dvignete trg, tapnete in kupite lastnino, bančne kartice pa so vedno na tekočem s pr..
42.99€
Brez DDV:35.24€
Založnik: Hasbro
Monopoly: Marvel Studios' Eternals Edition je posebna različica priljubljene družabne igre Monopoly, ki se osredotoča na likovno zasnovo in kraje iz Marvelovega filma Eternals. Igralci se prelevijo v enega od likov iz filma in kupujejo ter trgujejo z različnimi kraji, da postanejo najbogatejši in os..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Prikazujem 1 od 12 do 19 (2 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.