Menu
Your Cart

Hasbro

Založnik: Hasbro
Dungeons and Dragons: Adventure Begins je sodelovalna igra, popolna, da vas popelje v svet Dungeons & Dragons. Igralci izberete svoj karakter in potovanje ter potujete po deželi Neverwinter. Premagati morate različne ovire, magije in pošasti, ki grozijo svetu. Igralci si sami izberete in pr..
33.99€
Brez DDV:27.86€
Založnik: Hasbro
Jenga je popularna igra, v kateri gradite/podirate stolp. Vsebuje lesene kvadre, ki tvorijo stolp. Iz stolpa nato jemljete lesene plošče, stolp pa se ne sme podreti. Kdor podre stolp, izgubi, zmagovalec je zadnji, ki je še uspel obdržati stolp na mestu.VSEBINA:54 lesenih blokov Jenga, opora za ..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Založnik: Hasbro
Monopoly je klasična igra, v kateri kupujete ozemlja, na svojih ozemljih postavljate nepremičnine ter prekupčujete in trgujete z denarjem. Cilj je, da nasprotnike pripeljete do bankrota in zmagate.VSEBINA:igralna plošča, 8 figur, 28 lastniških listin, 16 kart Dogodek, 16 kart Blagajna, 32 hiš, 12 ho..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Hasbro
Monopoly Junior Elektronsko bančništvo je Monopoly za otroke. Z igro se otroci naučijo uporabljati svojo prvo bančno kartico. Z njo namreč kupujejo nepremičnine, plačujejo najemnino in pri prečkanju starta nanjo dobijo denar. Kartice prikazujejo stanje na računu, igra pa vsebuje preprosto bančn..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Hasbro
Monopoly Speed je različica klasične igre Monopoly, ki jo odigrate v zelo hitrem času. Igra je namreč razdeljena v 4 runde, vsaka ima 2 fazi. Prva faza je nakupovanje, druga faza je trgovanje. Igralci igrate hkrati, štoparica pa vam označi začetek in konec vsake faze. Med fazami ni nobenih pavz. Vsi..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Monopoly Star Wars: The Mandalorian Edition Monopoly Star Wars: The Mandalorian Edition
Novo -9 % Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Monopoly Star Wars: The Mandalorian Edition vas popelje v nevarno galaksijo, v kateri imperialne sile grozijo malemu Yodi. Igralci igrate kot: The Mandalorian, Cara Dune, IG-11 ali Kuiil. S posebnimi žetoni pridobite posebne sposobnosti za svoj karakter. Kupujete skrivališča, zmagujete v bitkah in s..
49.99€ 54.99€
Brez DDV:40.98€
Monopoly Super elektronsko bančništvo
Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Monopoly Super elektronsko bančništvo je novejša različica elektronskega oz. Ultimativnega bančništva. Igralci prejmejo bonuse oziroma nagrade, ki so določeni za vsako igralno figuro posebej. Polja železnic ni več. Iz njih so ustvarili "leteča" območja, s katerih lahko igralec potuje na izbrano..
44.99€
Brez DDV:36.88€
Monopoly Ultimativno bančništvo Monopoly Ultimativno bančništvo
Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Monopoly Ultimativno bančništvo je dinamična namizna družabna igra trgovanja z lastnino.Pograbite vse s svojimi ultimativnimi bančnimi karticami! Z bančno enoto lahko v trenutku položite svoje bogastvo, sesujete ali dvignete trg, tapnete in kupite lastnino, bančne kartice pa so vedno na tekočem s pr..
42.99€
Brez DDV:35.24€
Založnik: Hasbro
Monopoly: Moj prvi je družabna igra za najmlajše, ki z njimi raste.Ponuja namreč dvostransko igralno površino in s tem dve ravni. Ena raven daje v središče številke in štetje za manjše, druga se osredotoča na črke, na branje in matematiko za malo starejše otroke. Igralci prejmejo enega izmed še..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Založnik: Hasbro
Monopoly: Star Wars - The Child je Monopoly, ki svoj značilni mehanizem igranja preplete s tematiko Star Wars in Baby Yoda. Igralci se kot The Child v različnih držah premikate po plošči, kupujete in prodajate zatočišča ter hiše, trgujete s posebnimi predmeti in izvajate akcije, ki jih prejmete..
32.99€
Brez DDV:27.04€
Založnik: Hasbro
Monopoly: Za prebrisane igralce oz. izdaja za prebrisane je igra, v kateri trgujete s svojo lastnino. V igri kupujete in prodajate ozemlja, pobirate najemnino, predvsem pa dobro načrtujete svoje poteze. Poslužujete se ukan s pomočjo kartic z dogodki in s prečkanjem starta zbirate dodatni denar...
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Hasbro
Risk SI je znova na voljo v slovenski izdaji in v novi preobleki. Čakajo vas izdaje, napadi, presenečenja in sklenjena zavezništva. V tej klasični priljubljeni igri osvajate svet s svojo vojsko in jo popeljete do slave.Igra vsebuje ploščo, pravila in kartice s slovenskim, hrvaškim in srbskim te..
51.99€
Brez DDV:42.62€
Prikazujem 1 od 12 do 12 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.