Menu
Your Cart

Hasbro

Cluedo Cluedo
Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Cluedo (znan tudi kot Clue) - en morilec, šest osumljencev.Nekdo je umoril samotarskega milijonarja Samuela Blacka v njegovi vili. Vi morate ugotoviti, kdo je to bil. Kar naenkrat boste v vse podvomili, zato boste povprašali vse, da bi razkrili storilca. Kdo je bil, kje in s kakšnim orožjem? Vilo bo..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Dungeons and Dragons: Adventure Begins Dungeons and Dragons: Adventure Begins
Novo -12 % Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
NA ZALOGI JE NOVA IGRA V ORIGINALNI EMBALAŽI, KI JE OB ROBU MALENKOST UDRTA. AKCIJSKA CENA ZA 29,99€ JE ZA TA IZVOD.Dungeons and Dragons: Adventure Begins je sodelovalna igra, popolna, da vas popelje v svet Dungeons & Dragons. Igralci izberete svoj karakter in potovanje ter potujete po deže..
29.99€ 33.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Hasbro
Jenga je popularna igra, v katerem gradite/podirate stolp. Vsebuje lesene kvadre, ki tvorijo stolp. Iz stolpa nato jemljete lesene plošče, stolp pa se ne sme podreti. Kdor podre stolp, izgubi, zmagovalec je zadnji, ki je še uspel obdržati stolp na mestu.VSEBINA:54 lesenih blokov Jenga, opora za..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Založnik: Hasbro
Monopoly je klasična igra, v kateri kupujete ozemlja, na svojih imetjih postavljate nepremičnine ter prekupčujete in trgujete z denarjem. Cilj je, da nasprotnike pripeljete do bankrota in zmagate.VSEBINA:igralna plošča, 8 figur, 28 lastniških listin, 16 kart Dogodek, 16 kart Blagajna, 32 hiš, 12 hot..
32.99€
Brez DDV:27.04€
Monopoly Fortnite
Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Monopoly Fortnite (TRENUTNO NI DOBAVLJIV) je prikupna igra Monopolya s tematiko popularne video igre Fortnite.V igri seveda zavzemate ozemlja in se borite s soigralci ter se izogibate nepotrebnim nevihtam. Izberete lahko svoj karakter in izbirate kar med 27 opravami. Na voljo so vam predmeti iz skri..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Monopoly Junior
Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Dragi otroci, dobrodošli v svoji prvi igri Monopoly. V njej se boste naučili služiti svoj denar na zelo zabaven način. Šteli boste denar, kupovali pokrajine, nabirali gotovino in zmagovali.VSEBINA:igralna plošča, 4 figure, 20 kart dogodek, 48 znakov prodano, 90 bankovcev, kocka, slovenska izdaja s s..
26.99€
Brez DDV:22.12€
Založnik: Hasbro
Monopoly Junior Elektronsko bančništvo je Monopoly za otroke. Z igro se otroci naučijo uporabljati svojo prvo bančno kartico. Z njo namreč kupujejo nepremičnine, plačujejo najemnino in pri prečkanju starta nanjo dobijo denar. Kartice prikazujejo stanje na računu, igra pa vsebuje preprosto bančn..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Hasbro
Monopoly Speed je različica klasične igre Monopoly, ki jo odigrate v zelo hitrem času. Igra je namreč razdeljena v 4 runde, vsaka ima 2 fazi. Prva faza je nakupovanje, druga faza je trgovanje. Igralci igrate hkrati, štoparica pa vam označi začetek in konec vsake faze. Med fazami ni nobenih pavz. Vsi..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Monopoly Star Wars: The Mandalorian Edition Monopoly Star Wars: The Mandalorian Edition
Novo -9 %
Založnik: Hasbro
Monopoly Star Wars: The Mandalorian Edition vas popelje v nevarno galaksijo, v kateri imperialne sile grozijo malemu Yodi. Igralci igrate kot: The Mandalorian, Cara Dune, IG-11 ali Kuiil. S posebnimi žetoni pridobite posebne sposobnosti za svoj karakter. Kupujete skrivališča, zmagujete v bitkah in s..
49.99€ 54.99€
Brez DDV:40.98€
Založnik: Hasbro
Monopoly Super elektronsko bančništvo je novejša različica elektronskega oz. Ultimativnega bančništva. Igralci prejmejo bonuse oziroma nagrade, ki so določeni za vsako igralno figuro posebej. Polja železnic ni več. Iz njih so ustvarili "leteča" območja, s katerih lahko igralec potuje na izbrano..
44.99€
Brez DDV:36.88€
Monopoly Ultimativno bančništvo Monopoly Ultimativno bančništvo
Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Monopoly Ultimativno bančništvo je dinamična namizna družabna igra trgovanja z lastnino.Pograbite vse s svojimi ultimativnimi bančnimi karticami! Z bančno enoto lahko v trenutku položite svoje bogastvo, sesujete ali dvignete trg, tapnete in kupite lastnino, bančne kartice pa so vedno na tekočem s pr..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Risk Game of Thrones Skirmish Edition Risk Game of Thrones Skirmish Edition
-11 % Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Klasična strateška igra Risk je v tej izdaji Game of Thrones dobila zelo posrečeno različico, ki se jo zlahka naučite.Vaše bitke se odvijajo po različnih delih Westerosa, saj želite dominirati v različnih kraljestvih. Vzpostaviti morate nadzor nad strateškimi gradovi in pristanišči, da svoji hiši pr..
39.99€ 44.99€
Brez DDV:32.78€
Prikazujem 1 od 12 do 13 (2 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.