Menu
Your Cart

Hasbro

Cluedo Cluedo
Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Cluedo (znan tudi kot Clue) - en morilec, šest osumljencev.Nekdo je umoril samotarskega milijonarja Samuela Blacka v njegovi vili. Vi morate ugotoviti, kdo je to bil. Kar naenkrat boste v vse podvomili, zato boste povprašali vse, da bi razkrili storilca. Kdo je bil, kje in s kakšnim orožjem? Vilo bo..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Dungeons and Dragons: Adventure Begins Dungeons and Dragons: Adventure Begins
Novo -12 %
Založnik: Hasbro
NA ZALOGI JE NOVA IGRA V ORIGINALNI EMBALAŽI, KI JE NA ZADNJI STRANI OB ROBU MALENKOST UDRTA. AKCIJSKA CENA ZA 29,99€ JE ZA TA IZVOD.Dungeons and Dragons: Adventure Begins je sodelovalna igra, popolna, da vas popelje v svet Dungeons & Dragons. Igralci izberete svoj karakter in potovanje ter..
29.99€ 33.99€
Brez DDV:24.58€
Jenga
Novo Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Jenga je popularna igra, v katerem gradite/podirate stolp. Vsebuje lesene kvadre, ki tvorijo stolp. Iz stolpa nato jemljete lesene plošče, stolp pa se ne sme podreti. Kdor podre stolp, izgubi, zmagovalec je zadnji, ki je še uspel obdržati stolp na mestu.VSEBINA:54 lesenih blokov Jenga, opora za..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Založnik: Hasbro
Monopoly je klasična igra, v kateri kupujete ozemlja, na svojih imetjih postavljate nepremičnine ter prekupčujete in trgujete z denarjem. Cilj je, da nasprotnike pripeljete do bankrota in zmagate.VSEBINA:igralna plošča, 8 figur, 28 lastniških listin, 16 kart Dogodek, 16 kart Blagajna, 32 hiš, 12 hot..
32.99€
Brez DDV:27.04€
Monopoly Fortnite
Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Monopoly Fortnite (TRENUTNO NI DOBAVLJIV) je prikupna igra Monopolya s tematiko popularne video igre Fortnite.V igri seveda zavzemate ozemlja in se borite s soigralci ter se izogibate nepotrebnim nevihtam. Izberete lahko svoj karakter in izbirate kar med 27 opravami. Na voljo so vam predmeti iz skri..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Monopoly Game of Thrones Collector's Edition Monopoly Game of Thrones Collector's Edition
Vroče -13 %
Založnik: Hasbro
Monopoly Game of Thrones Collector's Edition.Ko se igrate Železni prestol, zmagate ali umrete. V tej igri imate na izbiro dvoje: do krone in edinega prestola pridete bodisi z zlatom bodisi z ognjem in krvjo. Le eden bo vladal drugim in sicer tako, da prevzamete vlogo različnih velikih hiš in zaposli..
34.99€ 39.99€
Brez DDV:28.68€
Monopoly Junior
Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Dragi otroci, dobrodošli v svoji prvi igri Monopoly. V njej se boste naučili služiti svoj denar na zelo zabaven način. Šteli boste denar, kupovali pokrajine, nabirali gotovino in zmagovali.VSEBINA:igralna plošča, 4 figure, 20 kart dogodek, 48 znakov prodano, 90 bankovcev, kocka, slovenska izdaja s s..
26.99€
Brez DDV:22.12€
Založnik: Hasbro
Monopoly Junior Elektronsko bančništvo je Monopoly za otroke. Z igro se otroci naučijo uporabljati svojo prvo bančno kartico. Z njo namreč kupujejo nepremičnine, plačujejo najemnino in pri prečkanju starta nanjo dobijo denar. Kartice prikazujejo stanje na računu, igra pa vsebuje preprosto bančn..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Monopoly Slovenija Monopoly Slovenija
Novo Vroče -8 %
Založnik: Hasbro
Monopoly Slovenija je končno spet z nami! Od Portoroža do Ljubljane, od univerz do smučišč, ... Vsa Slovenija je lahko vaša v slovenski izdaji Monopolija.Potujte po posebni plošči, kupujte nepremičnine in zanje zahtevajte najemnino ter trgujte s soigralci. Na svojih ozemljih postavite hiške in ..
36.99€ 39.99€
Brez DDV:30.32€
Založnik: Hasbro
Monopoly Speed je različica klasične igre Monopoly, ki jo odigrate v zelo hitrem času. Igra je namreč razdeljena v 4 runde, vsaka ima 2 fazi. Prva faza je nakupovanje, druga faza je trgovanje. Igralci igrate hkrati, štoparica pa vam označi začetek in konec vsake faze. Med fazami ni nobenih pavz. Vsi..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Založnik: Hasbro
Monopoly Super elektronsko bančništvo je novejša različica elektronskega oz. Ultimativnega bančništva. Igralci prejmejo bonuse oziroma nagrade, ki so določeni za vsako igralno figuro posebej. Polja železnic ni več. Iz njih so ustvarili "leteča" območja, s katerih lahko igralec potuje na izbrano..
44.99€
Brez DDV:36.88€
Monopoly Ultimativno bančništvo Monopoly Ultimativno bančništvo
Ni na zalogi
Založnik: Hasbro
Monopoly Ultimativno bančništvo je dinamična namizna družabna igra trgovanja z lastnino.Pograbite vse s svojimi ultimativnimi bančnimi karticami! Z bančno enoto lahko v trenutku položite svoje bogastvo, sesujete ali dvignete trg, tapnete in kupite lastnino, bančne kartice pa so vedno na tekočem s pr..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Prikazujem 1 od 12 do 14 (2 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.