Menu
Your Cart

Galakta

Založnik: Galakta
Age of Thieves je fantazijska in strateška namizna igra. Cesar Lucius IV. obišče mesto Hadria. S seboj prevaža cesarske dragulje. Varujejo ga meščani, a nekaj drznih tatov to ne ustavi. Njihov cilj je ukrasti dragulje.Age of Thieves vas popelje v svet temačnih ulic in umazanih poslov. Ukradete ne le..
44.99€ 49.99€
Brez DDV:36.88€
Založnik: Galakta
Age of Thieves: Masters of Disguise je razširitev za igro Age of Thieves, ki jo potrebujete za igranje tega dodatka. Mojstri roparji se skrivajo v senci in načrtujejo novi drzni korak, medtem pa v mesto vstopita dva nova karakterja z miniaturami. Sprva nista niti najmanj sumljiva, le starejša ženska..
22.99€
Brez DDV:18.84€
This War of Mine: The Board Game This War of Mine: The Board Game
-9 % Ni na zalogi
Založnik: Galakta
This War of Mine: The Board Game je namizna igra preživetja, v kateri igralci skupaj tekmujete proti igri. Temelji na istoimenski video igri.Bruno, Pavel, Katia in druščina čakajo, da bo mesto končno svobodno in se bo vojna končala. Imajo zelo omejene informacije, vendar so prepričani, da bodo preži..
59.99€ 65.99€
Brez DDV:49.17€
Založnik: Galakta
Wanted: Rich or Dead je hitra igra s kartami, postavljena na Divji Zahod. Ste razvpiti revolveraš, ki si pot k bogastvu prisluži s streljanjem. Kdo izmed igralcev bo zadnji, ki bo še stal na nogah?Ste član neustrašne tolpe banditov, ki je prišla v Dodge Town s ciljem, da oropa majhno skupnost. A kaj..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.