Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Renegade Game Studios

Arboretum Arboretum
Ni na zalogi
Arboretum je družabna igra s kartami, na katerih so upodobljena drevesa. Nikjer ni narava tako očitno lepa kot v veličastnih barvah v arboretumu. V tej igri morate ustvariti poti za obiskovalce. Te poti morajo biti dobro zasnovane in načrtovane. Obiskovalci si seveda želijo videti kar največ pi..
19.49€
Brez DDV:15.98€
Doggy Go je igra polaganja ploščic in zbiranja setov.V mesto prihajajo pasji akrobati! Kužki pridno trenirajo za nastop, a žal se njihov dreser sabo počuti. Le kaj jim je storiti brez spoštovanega učitelja, kako bodo vadili? Morda pa jim lahko vi pomagate! Igralci ste dreserji v tej hitrostni igri D..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Ghostbusters: The Card Game Ghostbusters: The Card Game
-25 % Ni na zalogi
Ghostbusters: The Card Game je tekmovalna igra, v kateri zbirate duhove iz Ghostbusters univerzuma. Poklicali boste najljubše Ghostbusterje, ki vam bodo pomagali postaviti past za duhove in ujeti največ točk.Igra poteka 3 runde, v vsaki si Igralci sledijo po vrsti, dokler ne zmanjka 12 kart v krogu...
14.99€ 19.99€
Brez DDV:12.29€
Kitty Paw: Valentine's Day Edition je posebna izdaja igre Kitty Paw. Razen izgleda igra ostaja zvesta osnovni izdaji. Je spretnostna igra. Igralec skuša čim prej dokončati pravo mačjo kombinacijo, ki jo kažejo karte. S tem dobi točke. Kdor jih ima največ, zmaga. Igralci igrajo hkrati.VSEBINA:28 ploš..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Stellar Stellar
Ni na zalogi
Stellar je igra za dva igralca. Popelje vas v vesolje, ki se mu čudimo že tisočletja. Astronomija sicer z dragocenimi odkritji razkriva to čudo, kljub temu del prostranstva ostaja neznanka.  V igri ste zvezdogledi, ki usmerjate svoj teleskop in z njim prikazujete čudovito nočno nebo, polno..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Sundae Split je hitra in preprosta igra s kartami. Igralci se trudijo, da bi sestavili najboljši možen sladoled. Na kartah so narisane različne sestavine, potrebujete pa pravo mero prelivov in okusov. Zelenjava nikakor ne paše zraven. Na koncu točkujete vse sladoledne kupe, zmaga pa igralec, ki je u..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Topiary je lepa družinska družabna igra, v kateri občudujete botanični - topiarni vrt. Drevesa so namreč oblikovana v vse mogoče skulpture in so prava paša za oči. Pogosto se zgodi, da je vrt poln obiskovalcev. Takrat morate zagotoviti, da vsi dobijo najlepši razgled. Da bi jim to omogočili, morate ..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.