Menu
Your Cart

Breaking Games

Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity Familiy Edition je zabavna igra za družine.Popolnoma nova pridobitev v seriji Cards Against Humanity je tako primerna tudi za mlajše otroke, če le znajo oz. se učijo angleško. Vključeni so v besedno igro z odraslimi, kar prinese polno skledo smeha.Igranje je preprosto, igralec..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Cards Against Humanity International Edition Cards Against Humanity International Edition
Vroče Ni na zalogi
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity (International edition) je zabavna (party) igra za ljudi, ki imajo dober smisel za humor. Igra je preprosta, vsako rundo igralec postavi vprašanje iz črne karte, vsi ostali pa odgovorijo z odgovorom, ki se nahaja na beli kartici. Igralec, ki je na potezi, izbere najboljši odgo..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Cards Against Humanity: Absurd Box Cards Against Humanity: Absurd Box
Vroče Ni na zalogi
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity: Absurd Box vsebuje popolnoma nove karte. Bolj čuden in zapleten scenarij na kartah je posledica tavanja po mehiški puščavi in uživanja halucinogene droge iz kaktusa peyote. Razširitev vsebuje 300 novih kart, ki jih vmešate v osnovni paket Cards Against Humanity. Igr..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity: Blue Box vsebuje 300 kart (220 črnih in 80 belih), ki jih dodate h kupu kart oz. osnovni igri Cards Against Humanity. Dodatek vsebuje karte iz četrte, pete in šeste razširitve.OPOZORILO:Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity: Green Box je razširitev za osnovno igro Cards Against Humanity. Paket vsebuje 300 novih kart, ki jih pomešate z ostalimi kartami iz osnovne igre in s tem pridobite zanimive in duhovite nove kombinacije. Proizvajalec o razširitvi pravi, da je to najboljši napisani dodatek, sta..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity: Red Box je razširitev za osnovno igro Cards Against Humanity. Vsebuje 300 kart, 230 belih in 70 črnih. Ta razširitev vsebuje karte, ki so bile sicer na voljo na ameriškem trgu v 1., 2. in 3. dodatku. Spremenite svoj kup kart, da bo igra še bolj napeta in zanimiva.VS..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Joking Hazard Joking Hazard
Vroče Ni na zalogi
Založnik: Breaking Games
Joking Hazard je izjemno popularna in "nespodobna" igra v stilu Cards Against Humanity. Narejena je po spletnem stripu Cyanide and Happiness.V njej ustvarite najboljši možen kratek strip iz treh sličic. Kup kart vam omogoča nešteto odbitih možnosti. Potrebujete vsaj tri podle igralce, vsak ima sedem..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Breaking Games
Master Thief je igra, v kateri preizkušate svojo srečo in kradete najbolj dragocene predmete iz muzeja. Vsaka poteza se začne tako, da vlečete karto iz kupa "muzeja". Karte muzeja so zasnovane tako, da vas z ikonografijo vodijo skozi igro in vam kažejo pot. Akcijske karte predstavljajo to, kar kanit..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Breaking Games
Secret Hitler je družabna igra sklepanja za 5 do 10 ljudi.  Igralci ste skrivoma razdeljeni v dve ekipi: liberalce in fašiste. Liberalci imajo večino, a se ne poznajo med sabo, niti ne poznajo fašistov. Slednji pa se poznajo. Med igralci je tudi Secret Hitler, ki ga fašisti poznajo, s..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Breaking Games
Sparkle Kitty Nights je zabavna kooperativna družabna igra s kartami, polna blefiranja in sklepanja. Ste vitezi, dobri ali slabi, vsi pa ujeti v stolpu Sparkle Kitty. Da bi rešili svojo ekipo vitezov in odklenili čarobno ključavnico, morate združiti prave karte in z njimi ustvariti uroke. A vse..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Breaking Games
We're Doomed je hitra igra blefiranja.Igralci ste voditelji sveta in skupaj izdelujete vesoljsko plovilo. Cilj igre je, da zgradite ladjo in ste pravočasno na njej. Pri tem seveda izdate svoje zaveznike, saj noben sedež ni zagotovljen. Med akcijo igralci izdelajo ali ukradejo žetone surovine al..
33.99€
Brez DDV:27.86€
Prikazujem 1 od 11 do 11 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.