Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Breaking Games

Cards Against Humanity Familiy Edition Cards Against Humanity Familiy Edition
Ni na zalogi
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity Familiy Edition je zabavna igra za družine.Popolnoma nova pridobitev v seriji Cards Against Humanity je tako primerna tudi za mlajše otroke, če le znajo oz. se učijo angleško. Vključeni so v besedno igro z odraslimi, kar prinese polno skledo smeha.Igranje je preprosto, igralec..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity International Edition je zabavna (party) igra za ljudi, ki imajo dober smisel za humor.Igra je preprosta. Vsako rundo igralec postavi vprašanje iz črne karte, vsi ostali odgovorijo z odgovorom, ki se nahaja na beli kartici. Igralec, ki je na potezi, izbere najboljši ponuj..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity: Absurd Box je razširitev za osnovni paket Cards Against Humanity in vsebuje 300 kart. Ustvarjalci pravijo, da je zapleten scenarij na kartah posledica tavanja po mehiški puščavi in uživanja halucinogene droge iz kaktusa peyote. Vsebina:300 kart, angleška pravila, an..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity: Blue Box vsebuje 300 kart (220 črnih in 80 belih), ki jih dodate h kupu kart oz. osnovni igri Cards Against Humanity. Dodatek vsebuje karte iz četrte, pete in šeste razširitve.OPOZORILO:Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity: Everything Box prinaša 300 popolnoma novih in svežih kart, ki jih dodate k osnovnemu kupu Cards Against Humanity.VSEBINA:300 kart, angleška pravila in angleška izdajaOPOZORILO:Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity: Green Box je razširitev za osnovno igro Cards Against Humanity. Paket vsebuje 300 novih kart, ki jih pomešate z ostalimi kartami iz osnovne igre in s tem pridobite zanimive in duhovite nove kombinacije. Proizvajalec o razširitvi pravi, da je to najboljši napisani dodatek, sta..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity: Hidden Gems Bundle je razširitev za igro Cards Against Humanity. Vsebuje 6 različnih paketov kart, vsi tematsko obarvani (Pride, Seasons Greetings,  Science, Food, Dad, College).VSEBINA:190 kart (150 belih in 40 črnih), angleška izdaja, angleška pravilaOPOZORILO:Igra ni ..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity: Nerd Bundle je ena izmed mnogih razširitev za igro Cards Against Humanity.Dandanes je veliko "frikov", tale razširitev je zato kot nalašč za njih. Paket združuje 192 kart iz preteklih setov: Fantasy, Science, Geek, Sci-Fi, World Wide Web, Human in A.I. Paket vsebuje tudi 10 n..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity: Red Box je razširitev za osnovno igro Cards Against Humanity. Vsebuje 300 kart, 230 belih in 70 črnih. Ta razširitev vsebuje karte, ki so bile sicer na voljo na ameriškem trgu v 1., 2. in 3. dodatku. Spremenite svoj kup kart, da bo igra še bolj napeta in zanimiva.VS..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Breaking Games
Joking Hazard je izjemno popularna in "nespodobna" igra v stilu Cards Against Humanity. Narejena je po spletnem stripu Cyanide and Happiness. V njej ustvarite najboljši možen kratek strip iz treh sličic. Kup kart vam omogoča nešteto odbitih možnosti. Potrebujete vsaj tri podle igralce, vsak ima..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Secret Hitler Secret Hitler
Vroče Ni na zalogi
Založnik: Breaking Games
Secret Hitler je družabna igra sklepanja za 5 do 10 ljudi. Igralci ste razdeljeni v dve ekipi: liberalce in fašiste. Liberalci imajo večino, a se ne poznajo med sabo, niti ne poznajo fašistov. Slednji pa se poznajo. Med igralci je tudi Secret Hitler, ki ga fašisti poznajo, sam pa ne ve, h ..
43.99€
Brez DDV:36.06€
Založnik: Breaking Games
Sparkle Kitty Nights je zabavna kooperativna družabna igra s kartami, polna blefiranja in sklepanja. Ste vitezi, dobri ali slabi, vsi pa ujeti v stolpu Sparkle Kitty. Da bi rešili svojo ekipo vitezov in odklenili čarobno ključavnico, morate združiti prave karte in z njimi ustvariti uroke. A vse..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Prikazujem 1 od 12 do 12 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.