Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Upper Deck Entertainment

Legendary: A James Bond 007 Deck Building Game! Prišel je čas, ko slavni stavek izrečete vi: "Ime mi je Bond, James Bond!"Igra združuje 4 filme o slavnem agentu: Goldfinger, The Man With The Golden Gun, GoldenEye in Casino Royale. Vprašanje je le, če vas je dovolj v hlačah, da se postavite po robu v..
59.99€ 74.99€
Brez DDV:49.17€
Legendary: A Marvel Deck Building Game Legendary: A Marvel Deck Building Game
Ni na zalogi
Legendary: A Marvel Deck Building Game je iz sveta Marvel Comics. Igralci izberejo zlobneža (Magneto, Loki, Dr. Doom, ... ) in naredijo napadalni kupček kart izbranega zlobneža, nato pa prilagodijo kupček kart zlobnežev glede na načrt izbranega zlobneža. Igralci si izberejo določeno število kupčkov ..
59.99€
Brez DDV:49.17€
Marvel Contest of Champions: Battlerealm Marvel Contest of Champions: Battlerealm
-20 % Ni na zalogi
Cilj igre Marvel Contest of Champions: Battlerealm je, da zberete 21 točk ali ostanete zadnji preživeli junak in se izognete zaporu. V tej hitri igri izberete svojega junaka, se spopadate, uberete pravo strategijo in izkoristite dane možnosti. Po metu kock z močmi napadete nasprotnika, se prest..
34.99€ 43.99€
Brez DDV:28.68€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.