Menu
Your Cart

Cryptozoic Entertainment

DC Comics: Deck-Building Game je namizna družabna igra, v kateri se preobrazite v eno svojih najljubših junaških vlog vseh časov, npr. v Batmana ali Supermana. Vaši nasprotniki so seveda super zlobneži. Sprva ste opremljeni le z osnovnimi manevri pri spopadu, dodajali pa boste nove, močnejše karte k..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Z DC Spyfall se lahko preobrazite v svoje najljubše DC super junake in se podate na znane epske kraje. Igra poteka v 8-minutnih rundah. V tem času igralci sprašujete oz. odgovarjate ter na podlagi tega sklepate, kdo izmed junakov je v resnici Joker. Pri tem ne smete izdati lokacije, saj slednjo išče..
23.99€
Brez DDV:19.66€
Rick and Morty: Anatomy Park Rick and Morty: Anatomy Park
Ni na zalogi
Rick and Morty: Anatomy Park temelji na popularni epizodi Rick and Morty. Smešna in tekmovalna igra polaganja ploščic se dogaja v telesu Rubena. Igralci ustvarjate park, se potegujete za najboljša mesta in premikate notranje organe tako, da ustreza vašim željam. A Ruben ni najbolj prijazen gostitelj..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Rick and Morty: Look Who's Purging Now Rick and Morty: Look Who's Purging Now
Ni na zalogi
Rick and Morty: Look Who's Purging Now je zasnovana po istoimenski seriji. Svoj "očiščevalni" nagon boste sprostili na letnem očiščevalnem festivalu na tujem planetu. Preživeli boste le, če boste svoje karte pravilno odigrali. Igra ima novo "Gryphon" mehaniko, ki prinaša simultano in enostavno ..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Rick and Morty: Total Rickall Card Game Rick and Morty: Total Rickall Card Game
Ni na zalogi
Rick and Morty: Total Rickall Card Game temelji na istoimenski epizodi.Če epizode še niste gledali, brez skrbi. To čudaško in divjo igro lahko vseeno igrate in se ob tem neizmerno zabavate. Rick je svojo družino zaklenil v hišo. Zakaj? Ker se je družina razširila. Paraziti so se, zamaskirani v ..
15.99€
Brez DDV:13.11€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.