Menu
Your Cart

Pandasaurus Games

Založnik: Pandasaurus Games
Dinosaur Island je nova igra iz Pandasaurus Games. V tej čudoviti igri igralci zbirate DNA, raziskujete DNA zaporedje izumrlih vrst dinozavrov, nato pa stare DNA po pravilnem zaporedju združite in dinozavre obudite od mrtvih. Igralci vsako sezono gradite čim bolj vznemirljiv park, da bi privabili či..
64.99€ 79.99€
Brez DDV:53.27€
Založnik: Pandasaurus Games
King's Life:Kralj si želi le zabave, zato je po ponedeljkovih kraljevskih delovnih obveznostih zelo razdražen. Še dobro, da mu sledi torek, dan za sprostitev. Pošteni voditelj se namreč vsak drugi dan posveti kraljevskim radostim!Z različnimi dnevi ste na vrsti dvorjani, da potegnete visočanstvo iz ..
19.99€ 31.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Pandasaurus Games
Komunizem je v namizni družabni igri Red Scare zabaven! Gre za igro, v kateri logično sklepate. V pomoč so vam očala, s pomočjo katerih vidite skrita sporočila na nekaterih karticah.Igralci ste FBI agenti, ki v svojih vrstah odkrivate dvojne/komunistične agente. Na podlagi informacij ugotavljate, ko..
19.99€ 29.99€
Brez DDV:16.39€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.