Menu
Your Cart

Vampire Squid Cards

Crabs Adjust Humidity: Volume One Crabs Adjust Humidity: Volume One
Ni na zalogi
Založnik: Vampire Squid Cards
Ste privrženci igre Cards Against Humanity, pa igrate vedno iste karte?Potem je za vas nora igra Crabs Adjust Humidity, neuradna razširitev za igro Cards Against Humanity, ki vas popelje na nov nivo smeha in zabave. Za igranje potrebujete osnovno igro Cards Against Humanity. Crabs Adjust Humidi..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Crabs Adjust Humidity: Volume Three Crabs Adjust Humidity: Volume Three
Ni na zalogi
Založnik: Vampire Squid Cards
Če ste ljubitelji igre Cards Against Humanity in imate občutek, da vedno igrate iste karte, imamo za vas Crabs Adjust Humidity.Neuradna razširitev za igro Cards Against Humanity, ki jo potrebujete za igranje, vas popelje v še hujšo parodijo in črni humor. Volume Three prinaša 112 novih kart, ki so z..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Crabs Adjust Humidity: Volume Two Crabs Adjust Humidity: Volume Two
Ni na zalogi
Založnik: Vampire Squid Cards
Ste naveličani vedno istih kart pri Cards Against Humanity?Nič zato, igro popeljete na popolnoma nov nivo parodije z neuradno razširitvijo Crabs Adjust Humidity Volume Two. Z novimi vprašanji in odgovori igra ponuja lepe karte, ki se ujemajo s Cards Against Humanity.VSEBINA:112 kart (80 belih, 32 čr..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.