Menu
Your Cart

EmperorS4

Založnik: EmperorS4
HanziCang Jie je legenda starodavne Kitajske. Znan je po tem, da je ustvaril različne simbole po navdihu stopinj živali v tleh. Simbole je ustvaril glede na oblike v naravi, s tem pa je želel, da bi si ljudje lažje zapomnili simbole ali "Zi", značaj. Tako je npr. lik iz dinastije Han poimenoval Hanz..
9.99€ 18.49€
Brez DDV:8.19€
Založnik: EmperorS4
Herbalism - zeliščarstvo je bilo nekoč zelo pomembno v medicini in njenem študiju, še posebej na Kitajskem. Z zelišči so namreč že tisočletja nazaj zdravili številna obolenja. Utemeljitelj zeliščarstva na Kitajskem je bil mojster rastlinoslovja Shennong. Že 2700 let pred našim štetjem je napisal več..
14.99€ 18.49€
Brez DDV:12.29€
Založnik: EmperorS4
Sorcerer & Stones "Xian" ali "božji duh" je poslednja oblika, ki jo človek lahko prevzame. Seveda le s pomočjo razsvetljenja in posebnih vaj. Gre za nesmrtno obliko, ki ima božje moči. V času dinastije Qin je bilo mnogo taoistov obsedenih s to idejo, zato so skrbno in intenzivno iskali vse ..
14.99€ 41.99€
Brez DDV:12.29€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.