Menu
Your Cart

EmperorS4

Hanamikoji Hanamikoji
Ni na zalogi
Založnik: EmperorS4
Hanamikoji je strateška igra s kartami, ki vas popelje na Japonsko, natančneje na ulico Hanamikoji. Tam so doma gejše, graciozne in elegantne žene, ki obvladajo umetnost, glasbo, petje, ples in zabavo. Po letih urjenja in učenja postanejo globoko spoštovane in občudovane. Igra je za dva igralca..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Založnik: EmperorS4
HanziCang Jie je legenda starodavne Kitajske. Znan je po tem, da je ustvaril različne simbole po navdihu stopinj živali v tleh. Simbole je ustvaril glede na oblike v naravi, s tem pa je želel, da bi si ljudje lažje zapomnili simbole ali "Zi", značaj. Tako je npr. lik iz dinastije Han poimenoval Hanz..
11.99€ 18.49€
Brez DDV:9.83€
Založnik: EmperorS4
Herbalism - zeliščarstvo je bilo nekoč zelo pomembno v medicini in njenem študiju, še posebej na Kitajskem. Z zelišči so namreč že tisočletja nazaj zdravili številna obolenja. Utemeljitelj zeliščarstva na Kitajskem je bil mojster rastlinoslovja Shennong. Že 2700 let pred našim štetjem je napisal več..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Založnik: EmperorS4
Mystery of the TemplesSkrivnostni in fascinantni templji kličejo pogumne pustolovce, da jih raziščejo. V teh starodavnih ruševinah so skrite mogočne skrivnostne rune, ki jih ščitijo temni in zlovešči uroki. V tempelj smejo vstopiti le najbolj pogumni lomilci urokov. Igralci morate torej izničiti te ..
14.99€ 24.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: EmperorS4
Round HouseOkrogle hiše ali Fujian Tulou so posebna podeželska bivališča, ki se nahajajo predvsem v hribovitih in gorskih območjih na jugovzhodu Fujiana na Kitajskem. Izvorno so iz 17. stoletja, iz časa dinastije Ming. Gre za veliko, večnadstropno bivališče, ograjeno in utrjeno, v katerem je živel v..
24.99€ 44.99€
Brez DDV:20.48€
Založnik: EmperorS4
Sorcerer & Stones "Xian" ali "božji duh" je poslednja oblika, ki jo človek lahko prevzame. Seveda le s pomočjo razsvetljenja in posebnih vaj. Gre za nesmrtno obliko, ki ima božje moči. V času dinastije Qin je bilo mnogo taoistov obsedenih s to idejo, zato so skrbno in intenzivno iskali vse ..
24.99€ 41.99€
Brez DDV:20.48€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.