Menu
Your Cart

Pravi Junak

Illusion Illusion
Ni na zalogi
Založnik: Pravi Junak
Illusion je igra, ki nas popelje v svet barv in njihov zaznav.Igra vsebuje 98 kart, na katerih so narisani različni vzorci z različnimi barvami (rumena, rdeča, zelena, modra). Karte premešamo, zgornjo položimo na igralno površino, ostale v kupu položimo z grafiko navzgor na rob mize. Nato med posebn..
10.19€
Brez DDV:8.35€
Založnik: Pravi Junak
Ohanami je igra s kartami in čudovitimi ilustracijami narave.Krog za krogom sestavljate potoke, zelenje, kamenje in češnje. S tem ustvarjate harmonične japonske zen vrtove, skladno sestavljanje vas s premetenimi odločitvami ponese k zmagi. VSEBINA:120 kart, točkovnik, slovenska izdaja s slovens..
10.19€
Brez DDV:8.35€
Založnik: Pravi Junak
Pictures je hitra družinska namizna družabna igra s preprostimi pravili. Igralec tvori podobo iz svoje slikovne karte z eno od komponent: vezalkami, pisanimi kockicami, kartami z ikonami, kamenčki in palčkami ali gradi iz lesenih predmetov tako, da soigralci ugotovijo, kaj je upodobil.Igralec iz vre..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Pravi Junak
Qwixx je hitra igra s kockami, v kateri sodelujete vsi, ne glede na to, kateri igralec je na potezi. Vsak igralec prejme pisalo in listič iz blokca, na katerem so narisana polja s števili od 2 do 12 oz. od 12 do 2 (4 vrstice v različnih barvah). Cilj igre je, da igralci prečrtajo čim več š..
10.19€
Brez DDV:8.35€
Založnik: Pravi Junak
Rudi Racer je otroška družabna igra.Igrajte skupaj kot ekipa: ježek, kuža in medo proti Dirkaču Rudiju. Rudi je seveda hitrejši, toda ekipa je bolj zvita in pretkana. Ekipa si lahko poveča možnost za zmago, če vrže prave pare na kockah (npr. par ježkov). Kdor prvi prečka ciljno črto, zmaga dirko, to..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Založnik: Pravi Junak
The Game je igra s kartami in je vaš nasprotnik. Igralci morate igro premagati s skupnimi močmi. Naloga pa še zdaleč ni enostavna, čeprav so pravila zelo preprosta. Cilj igre je, da se znebite vseh kart.VSEBINA:108 kart, slovenska izdaja s slovenskimi praviliOPOZORILO:Igra ni primerna za otroke, mla..
10.19€
Brez DDV:8.35€
Založnik: Pravi Junak
The Game: Quick & Easy je nova različica igre The Game. Cilj igre je, da se znebite vseh kart. Igra ima namreč 50 kart od 1 do 10 v petih različnih barvah. Vsak igralec ima v roki dve karti. Ko je na potezi, odigra karto/karti in jo položi na odlagalni kup. En odlagalni kup je naraščajoč, drugi ..
10.19€
Brez DDV:8.35€
Založnik: Pravi Junak
The Mind je igra s kartami, ki je nastala po uspešnici The Game. Obe sta igralce družabnih iger očarali z zabavno ekipno izkušnjo.Poanta igre je, da si igralci berete misli. No, nekaj v tem stilu. Igralci odlagate najnižje karte, ne da bi se med igro pogovarjali. Če kdo odigra nižjo karto kot vi, iz..
10.19€
Brez DDV:8.35€
Založnik: Pravi Junak
The Mind: Extreme deluje kot igra The Mind, v kateri igralci odigrajo svoje karte od najnižje do najvišje, ne da bi se pri tem posvetovali. Za zmago morajo zaključiti določeno število nivojev.The Mind: Extreme je zahtevnejši, saj ima namesto kupa kart od 1 do 100, dva kupa kart od 1 do 50. Igralci p..
10.19€
Brez DDV:8.35€
Prikazujem 1 od 9 do 9 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.