Menu
Your Cart

Pravi Junak

Založnik: Pravi Junak
Illusion je igra, ki nas popelje v svet barv in njihov zaznav.Vsebuje 98 kart, na katerih so narisani različni vzorci z različnimi barvami (rumena, rdeča, zelena, modra). Karte premešamo, zgornjo položimo na igralno površino, ostale v kupu položimo z grafiko navzgor na rob mize. Nato med posebnimi k..
10.19€
Brez DDV:8.35€
Založnik: Pravi Junak
Ohanami je igra s kartami in čudovitimi ilustracijami narave.Krog za krogom sestavljate potoke, zelenje, kamenje in češnje. S tem ustvarjate harmonične japonske zen vrtove, skladno sestavljanje s premetenimi odločitvami vas ponese k zmagi.  Ustvarite lahko največ 3 različne vrtove, ki so s..
10.19€
Brez DDV:8.35€
Založnik: Pravi Junak
Pictures je hitra družinska namizna družabna igra s preprostimi pravili. Igralec tvori podobo iz svoje slikovne karte z eno od komponent: vezalkami, pisanimi kockicami, kartami z ikonami, kamenčki in palčkami ali gradi iz lesenih predmetov tako, da soigralci ugotovijo, kaj je upodobil.Igralec iz vre..
34.99€ 39.99€
Brez DDV:28.68€
Založnik: Pravi Junak
Qwixx je hitra igra s kockami, v kateri sodelujete vsi, ne glede na to, kateri igralec je na potezi. Vsak igralec prejme pisalo in listič iz blokca, na katerem so narisana polja s števili od 2 do 12 oz. od 12 do 2 (4 vrstice v različnih barvah). Cilj igre je, da igralci prečrtajo čim več š..
10.19€
Brez DDV:8.35€
Založnik: Pravi Junak
The Game je igra s kartami in je vaš nasprotnik. Igralci morate igro premagati s skupnimi močmi. Naloga pa še zdaleč ni enostavna, čeprav so pravila zelo preprosta. Cilj igre je, da se znebite vseh kart.Karte so oštevilčene, imate pa štiri kupčke, od tega dva naraščajoča od 1 do 100 in dva padajoča ..
10.19€
Brez DDV:8.35€
Založnik: Pravi Junak
The Game: Quick & Easy je nova različica igre The Game. Cilj igre je, da se znebite vseh kart. Igra ima namreč 50 kart od 1 do 10 v petih različnih barvah. Vsak igralec ima v roki dve karti. Ko je na potezi, odigra karto/karti in jo položi na odlagalni kup. En odlagalni kup je naraščajoč, drugi ..
10.19€
Brez DDV:8.35€
The Mind The Mind
Ni na zalogi
Založnik: Pravi Junak
The Mind (trenutno je razprodana, ponatis naj bi bil na voljo ob koncu leta 2021) je igra s kartami, ki je nastala po uspešnici The Game. Obe sta igralce družabnih iger očarali z zabavno ekipno izkušnjo.Poanta igre je, da si igralci berete misli. No, nekaj v tem stilu. Igralci odlagate najnižje kart..
10.19€
Brez DDV:8.35€
Založnik: Pravi Junak
The Mind: Extreme deluje kot igra The Mind, v kateri igralci odigrajo svoje karte od najnižje do najvišje, ne da bi se pri tem posvetovali. Za zmago morajo zaključiti določeno število nivojev.The Mind: Extreme je zahtevnejši, saj ima namesto kupa kart od 1 do 100, dva kupa kart od 1 do 50. Igralci p..
10.19€
Brez DDV:8.35€
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.