Menu
Your Cart

Exploding Kittens

Založnik: Exploding Kittens
Exploding Kittens NSFW Edition je "mačkasto" obarvana ruska ruleta. NSFW izdaja, ki pomeni not safe for work, je bolj "začinjena". Igralci po vrsti vlečejo karte, dokler nekdo ne potegne exploding kittens karte in izgubi. Ta izdaja ima isto mehaniko kot originalna igra. Vsebuje karte z ilustracijami..
26.99€
Brez DDV:22.12€
Exploding Kittens: Barking Kittens Exploding Kittens: Barking Kittens
Ni na zalogi
Založnik: Exploding Kittens
Exploding Kittens: Barking Kittens je tretja razširitev po vrsti za osnovno igro Exploding Kittens, ki jo potrebujete za igranje.Razširitve imajo posebna pravila glede postavitve, zato, v kolikor igrate in združite več razširitev, bodite pozorni, da sledite navodilom. Razširitev priporočamo igralcem..
20.99€
Brez DDV:17.20€
Založnik: Exploding Kittens
Exploding Kittens je "mačkasto" obarvana ruska ruleta. Igralci po vrsti vlečejo karte, dokler nekdo ne potegne exploding kittens karte in izgubi. Kupček kart vsebuje karte, ki dovolijo vpogled v kupček. Tako se lahko izognete temu, da vlečete napačno karto in soigralce prisilite, da vlečejo več kart..
26.99€
Brez DDV:22.12€
Založnik: Exploding Kittens
Exploding Kittens: Party Pack je samostojna igra, primerna za od 2 do 10 igralcev in vsebuje nove karte, nekaj pa jih je iz Exploding Kittens, razširitve Imploding Kittens ter aplikacije Exploding Kittens. Party Pack vsebuje novo mehaniko igranja, ki ponuja igralcem uravnoteženo igranje.Exploding Ki..
37.99€
Brez DDV:31.14€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.