Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila od 25.9. dalje odpremljena 2.10. Hvala za razumevanje.

Exploding Kittens

Založnik: Exploding Kittens
Exploding Kittens NSFW Edition je "mačkasto" obarvana ruska ruleta. NSFW izdaja, ki pomeni Not Safe for Work, je bolj "začinjena". Igralci po vrsti vlečejo karte, dokler nekdo ne potegne exploding kittens karte in izgubi. Ta izdaja ima isto mehaniko kot originalna igra Exploding Kittens. Vsebuje kar..
26.99€
Brez DDV:22.12€
Založnik: Exploding Kittens
Exploding Kittens je "mačkasto" obarvana ruska ruleta. Igralci po vrsti vlečejo karte, dokler nekdo ne potegne exploding kittens karte in izgubi. Kupček kart vsebuje karte, ki dovolijo vpogled v kupček. Tako se lahko izognete temu, da vlečete napačno karto in soigralce prisilite, da vlečejo več kart..
26.99€
Brez DDV:22.12€
Založnik: Exploding Kittens
Exploding Kittens: Party Pack je samostojna igra, primerna za od 2 do 10 igralcev in vsebuje nove karte, nekaj pa jih je iz Exploding Kittens, razširitve Imploding Kittens ter aplikacije Exploding Kittens. Party Pack vsebuje novo mehaniko igranja, ki ponuja igralcem uravnoteženo igranje.Exploding Ki..
37.99€
Brez DDV:31.14€
Založnik: Exploding Kittens
Exploding Kittens: Recipes For Disaster je samostojna igra iz kolekcije Exploding Kittens. Vsebuje vse, kar potrebujete za igranje, med drugim 121 najboljših kart iz originalne izdaje in različnih razširitev Exploding Kittens.Vsebuje še 13 različnih scenarijev/receptov igranja, ki jih lahko igrate z..
37.99€
Brez DDV:31.14€
Založnik: Exploding Kittens
Exploding Minions je posebna tematska izdaja izjemno popularne igre Exploding Kittens. Strateška igra vam ponuja karte z minioni in različnimi močmi. Igralci vlečete karte iz kupčka, dokler nekdo ne vleče karte Exploding Minions in izgubi. V kupu so še druge karte, s katerimi se lahko izognete ..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.