Menu
Your Cart

Skybound Games

Založnik: Skybound Games
V Grimmovem gozdu je završalo, kdo je in kdo ni povabljen na ples v maskah. Oddahnite si, saj ste kot pravljični junak eden izmed povabljenih. A ko vstopite skozi čarobna grajska vrata, se vaša podoba spremeni in postanete enaki kot drugi gosti. The Grimm Masquerade je odlično ilustrirana druža..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Skybound Games
The Walking Dead: Something to Fear je igra s kartami po istoimenski seriji, v kateri igralci hkrati zberejo karto in jo odigrajo. Igralci morajo za zmago zbrati najboljši set kart, a če niso previdni, bodo hitro izgubili. Preživeti morajo kar devet pohodov živih mrtvecev, medtem pa zbrati zaloge in..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Skybound Games
Trial by Trolley so izdali ustvarjalci igre Joking Hazard, zato je tudi ta na meji dobrega okusa. Igra je "party" narave, v kateri se skupini pomerita med seboj. To pa prinaša etične dileme in odločitve ter umore na železniških progah. Skupini polagata karte z različnimi karakterji na žele..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.