Menu
Your Cart

My Village

My Village
My Village
-46 %
My Village
My Village
My Village

V vaški kroniki se odpre popolnoma novo poglavje, ko igralci svojo vas vodijo po poti k slavi in blaginji.

Na začetku imate majhno kmetijo in vaščana iz petih področij: opata, mestnega svetnika, popotnika, obrtnika in trgovca. Svojo vas venomer izboljšujete, predvsem tako, da dodate zgradbe in polja, da popotnik napreduje in da privabljate stranke ter menihe. A čas se izteka, zato vsake toliko kakšen vaščan umre in svoje mesto zapusti. To mesto lahko prevzame dedič, a slej ko prej boste morali nekatere dele zanemariti in se posvetiti ostalim. 

My Village je samostojna igra, ki je postavljena v enak kozmos kot nagrajena igra Village. Vsebuje podobne elemente kot Village, a bolj svežo mehaniko. Očarala bo tako nove igralce, kot tudi izkušene igralce igre Village.

VSEBINA:

glavna plošča, 4 plošče vasi, 4 poglavarji, 4 označevalci časa, 12 kock, podgana, 4 Matilde, beležka, 58 označevalcev za zgodbo, 70 črnih označevalcev, 4 ploščice dnevnih delavcev, označevalce za začetnega igralca, 4 vrednostne ploščice, 4 karte pregleda, 104 kart z vasjo, navodila v ang. in nem. jeziku

Podrobnosti
Založnik Pegasus Spiele
Avtor Inka in Markus Brand
Ilustrator Dennis Lohausen
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 12+
Čas igranja od 90'
Čas igranja do 90'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2015
14.99€
27.99€
Brez DDV: 12.29€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.