Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Catan Mesta in vitezi

Catan Mesta in vitezi
Catan Mesta in vitezi
-12 %
Catan Mesta in vitezi
Catan Mesta in vitezi
Catan Mesta in vitezi

Razširitev Mesta in vitezi vsebuje mnogo novih elementov in vam omogoči, da doživite težavne, a tudi izredno napete in intenzivne pustolovščine na Catanu.

Mesta rastejo in uspevajo, a prav bogastvo privabi na otok tudi barbare. Divje horde začnejo ogrožati otok. Ostane vam prav malo časa, da sestavite udarno viteško vojsko, ki se bo lahko zoperstavila barbarom. Gorje mestom, kadar so vitezi premagani! Kdor je zanesljiv v borbi proti barbarom, dobi dodatne zmagovalne točke. Kdor premalo vlaga v svojo vojsko, mu lahko barbari oplenijo mesta. Treba je pretehtati med sebičnostjo in občim dobrim.

Ta razširitev vsebuje nove karte s trgovsko robo, s katerimi svoja mesta spreminjate v velike in razvite metropole. S kovanci širite svoje mesto na področju politike (modra), papir dovoljuje širitev na področju znanosti (zelena), sukno pa omogoča razcvet na področju trgovine (rumena).

Razširitev Mesta in vitezi ni samostojna igra, zato jo lahko igrate le skupaj z osnovno igro Catan. Združljiva je z novejšimi izdajami (od leta 2010 naprej), ki imajo plastične figurice ter z vsemi ostalimi razširitvami s plastično vsebino. Ni združljiva s starejšimi izdajami, ki so lesene.

VSEBINA:

4 gradbeni koledarji za izgradnjo mest, 36 kart trgovske robe, 54 kart razvoja, 6 kart z zmagovalno točko, 2 poli z deli okvirja, dvojno šesterokotno polje, 3 metropole in žetoni, trgovec, barbarska ladja, 12 mestnih obzidij, 24 viteških ploščic, rdeča navadna kocka, kocka s simboli, slovenska izdaja s slovenskimi pravili (+hr. in srb.)

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik Igroljub
Avtor Klaus Teuber
Ilustrator Volkan Baga, Tanja Donner, Jason Hawkins, Harald Lieske, Michael Menzel, Klaus Teuber, Franz Vohwinkel, Stephen Graham Walsh
Število igralcev 3 - 4
Priporočena starost 12+
Čas igranja od 120'
Čas igranja do 120'
Jezik pravil slovenski
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2012
29.99€
33.99€
Brez DDV: 24.58€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.