Menu
Your Cart

Sorcerer & Stones

Sorcerer & Stones
Sorcerer & Stones
Sorcerer & Stones
Sorcerer & Stones
-64 %
Sorcerer & Stones
Sorcerer & Stones
Sorcerer & Stones
Sorcerer & Stones
Sorcerer & Stones

Sorcerer & Stones 

"Xian" ali "božji duh" je poslednja oblika, ki jo človek lahko prevzame. Seveda le s pomočjo razsvetljenja in posebnih vaj. Gre za nesmrtno obliko, ki ima božje moči. V času dinastije Qin je bilo mnogo taoistov obsedenih s to idejo, zato so skrbno in intenzivno iskali vse možne načine, da bi dosegli ta končni cilj. O tem krožijo številne legende.

Igralci potujete v začetek dinastije Qin in skušate doseči razsvetljenje. Upravljate z "duhovnimi kamni" in življenjsko energijo Či.

Sorcerer& Stones ima unikaten in inovativen mehanizem. S kartami magije upravljate alkimijo, prestavljate ali rotirate cone ali pa zamenjate "duhovne kamne", da povežete linije in prejmete te kamne za nagrado. Igra ima 2 različici igranja, pri eni gre za način usposabljanja, pri drugi za sodelovanje.

Kot taoist, ki sledi Xian, igralec vsako rundo izbere 1 ali 2 karti magije, s katerima aktivira ali upravlja s conami alkimije ter si pribori kamen duhovnosti. Kateri koli kamen v vaši coni alkimije tvori linijo 2 ali 3 v isti barvi. Pridobite lahko 1 od kamnov, hkrati pa se bo duh prestavil v osnovno cono in zbral rune. Ko imate dovolj kamnov duhovnosti, boste ustvarili artefakte, a katerimi boste pridobili več točk. 

Ko igralec zbere vse rune ali ni več či-jev, je igre konec, zmaga igralec z največ točkami.

VSEBINA:

44 kart magije, 14 kart artefaktov, 7 kart s cilji, 4 karte s pomočjo, 9 različnih con, 56 kamnov či, 16 elementarnih run, 40 kamnov duhovnosti, 8 označevalcev za igralce, označevalec za kamen, ang. pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik EmperorS4
Avtor Eros Lin, Chauhsin Chou
Ilustrator Stephen Tsai, Ming Wu
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 30'
Čas igranja do 60'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2017
14.99€
41.99€
Brez DDV: 12.29€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.