Menu
Your Cart

Village

Village
Village
-3 %
Village
Village
Village

Življenje v vasi je težko in naporno, a vsaj dopušča vaščanom, da se razvijajo. Nekateri svojo kariero zgradijo v sejni dvorani, nekateri v cerkvi, nekateri pa odpotujejo v svet. Vsak igralec nadzoruje usodo družine in jo želi narediti vplivno. Časa se ne da ustaviti, zato življenja članov družine ugašajo. Tisti, ki so v času življenja trdo delali, bodo morda zapisani v zgodovino vaške kronike in tako povečali ugled družine.

Village je taktična igra postavljanja delavcev. Pri vsakem igranju posebej naj bodo vaše akcije pametne, saj so kratke in polne zvitih odločitev. Pri igri so upoštevali tudi naravno stanje človeka oz. njegovo smrt, ki je pogosta obiskovalka v vasi in zahteva posebej eno stvar: pametno upravljanje s časom.

Poleg mnogih nominacij je igra prejela le prestižne naslove iz sveta družabnih iger. Leta 2013 je zmagala na Ludoteca Ideale Official Selection in Games Magazine Best New Advanced Strategy Game, leto pred tem pa je zmagala na Spiel des Jahres Kennerspiel des Jahres, Hra roku, Gouden Ludo in Deutscher Spiele Preis Best Family/Adult Game. 

VSEBINA:

igralna plošča, 4 plošče za igralce, 48 lesenih figur, 78 lesenih kockic, 32 lesenih označevalcev, 40 ploščic z dobrinami, nalepke, označevalca za začetna igralca, 44 različnih ploščic, 15 kovancev, 2 vreči, 3 karte, karta s pregledom ter navodila v ang. in nem. jeziku 

Podrobnosti
Založnik Pegasus
Avtor Inka Brand, Markus Brand
Ilustrator Dennis Lohausen
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 12+
Čas igranja od 60'
Čas igranja do 90'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2015
32.99€
33.99€
Brez DDV: 27.04€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.