Menu
Your Cart

Noria

Noria
Noria
-17 %
Noria
Noria
Noria

Noria je nova družabna igra z inovativnim mehanizmom "wheel building". Igralci namreč svoje akcije izbirajo in izvajajo s pomočjo kolesja. Poleg tega morajo, da bi njihove investicije obrodile sadeže, politike podkupiti z znanjem.

Prihodnost dežele Noria je naravnost pred vami. Na vas je, da trgovski imperij popeljete do uspeha. Odkrijte lebdeče otoke, kupite ladje in zgradite tovarne. Investirajte v prestižne projekte ter predajte znanje politikom. 

Prihodnost mesta Noria je odvisna od napredovanja v 4 velikih projektih. Vsakega od teh predstavlja ena pot, vsaka od teh ima 9 nivojev, te pa ceno in številko. Na koncu runde zberete točke glede na pozicijo vaših predstavnikov na 4 poteh. Odvisno od števila igralcev traja igra med 14 in 16 rund.

VSEBINA:

dvostranska igralna plošča, 24 kockic, 66 različnih okroglih žetončkov, 4 krogci, 57 ladijskih žetonov, 90 žetonov s surovinami, 4 seti akcijskih koles, 9 otokov, 4 tablice, žeton za začetnega igralca, 54 žetonov skladišča, 26 žetonov znanja, 28 žetonov tovarne, 16 okroglih označevalcev, navodila v nem. in ang. jeziku

Podrobnosti
Založnik Pegasus Spiele
Avtor Sophia Wagner
Ilustrator Klemens Franz, Michael Menzel
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 12+
Čas igranja od 70'
Čas igranja do 120'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2017
39.99€
47.99€
Brez DDV: 32.78€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.