Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Spoils of War

Spoils of War
Spoils of War
Spoils of War
-7 %
Spoils of War
Spoils of War
Spoils of War
Spoils of War

Napada je konec, zato se zmagovalni Vikingi zberejo v poglavarjevem šotoru, da bi si razdelili vojni plen. Visoko na kupu na hrastovi mizi so najboljši zakladi: bleščeči dragulji, svetleči meči, fino orožje in čarobni artefakti. Še v napadu so bili najboljši zavezniki, sedaj, ko delijo plen, privre na dan njihov pohlep. Začne se vroča debata, komu kaj pripada. Pesti udarjajo po mizi, žalijo drug drugega vse povprek, kaže se njihov temperament. Naj se Spoils of War začne.

Gre za hitro in vznemirljivo igro ponudb in stav. Vsako rundo igralci mečejo svoje kocke, se pretvarjajo in dajejo ponudbe. Seveda tako, da ukanijo kolege Vikinge. Zmagovalci vsake runde dobijo fantastične zaklade. Z mnogimi preobrati in presenečenji nihče ne ve, kdo bo zmagal, dokler ne razdelijo vseh zakladov in jih preštejejo. 

VSEBINA:

126 kart zakladov, poglavar Viking, 35 kock, 5 lončkov za kocke, 5 zaslonov za skrivanje, 93 zlatnikov v 3 vrednostih, 5 stavnih diskov, 4 označevalci, navodila v ang. jeziku

Podrobnosti
Založnik Arcane Wonders
Avtor Jason Medina, Bryan Pope
Ilustrator Nick Deligaris, David Kegg
Število igralcev 3 - 5
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 45'
Čas igranja do 60'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2017
39.99€
42.99€
Brez DDV: 32.78€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.