Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-9% Pandemic: Rapid Response

Pandemic: Rapid Response je najnovejši v seriji Pandemic.

Znova sodelujete v ekipi odličnih znanstvenikov in zdravnikov ter skušate zajeziti katastrofo. Mesta po svetu nujno potrebujejo hrano, vodo, cepiva in zdravila ter ostale potrebščine. Ekipa (Chrisis Response Unit), v kateri delujete, je mednarodna organizacija, ki po svetu zagotavlja človekoljubno pomoč. Svet morate znova rešiti, a seveda pravočasno. Tekmujete torej v realnem času.

Za optimalno delovanje imate posebej opremljeno letalo, s katerim lahko pomagate kjerkoli in kadarkoli. S kockami ustvarjate surovine, pilotirate in dostavljate pomoč potrebnim mestom. Da bi se lahko dobro odzvali na nesrečo, morate ves čas delovati usklajeno.   

Na voljo imate 7 različnih karakterjev, vsak je unikaten in ima drugačne sposobnosti, ki vam pomagajo v danih situacijah. Če imate radi večji izziv, k igri dodate karte krize ali si prilagodite težavnostni nivo.

VSEBINA:

24 kock, 20 zabojev zaloge, 4 figure, letalo, 24 kart z mesti, 7 kart z vlogami, 4 karte reference, 15 kart s krizo, plošča, peščena ura, 9 žetnov časa, označevalec, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikZ-Man Games
AvtorKane Klenko
IlustratorAtha Kanaani
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost8+
Čas igranja od20'
Čas igranja do20'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2019

Pandemic: Rapid Response

  • Šifra: MSZMGPRR011
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 45.99€
  • 41.99€