Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Igroljub

6 vzame! 6 vzame!
Ni na zalogi
Založnik: Igroljub
6 vzame! (bikci) je zvita igra v majhnem pakiranju.Vsak igralec ima v roki 10 kart, ki jih mora priložiti v eno od štirih vrstic. A pri igri 6 vzame! je naslov tudi pravilo: čigar karta je šesta v vrsti, mora pobrati prvih pet, kar prinaša negativne točke. VSEBINA:104 igralne karte, slovenska i..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Založnik: Igroljub
Čarodej (Wizard) je zanimiva igra s kartami, ki je zgodbo vzela iz davnih časov, ko je še delovala čarovniška akademija. Igralci ste vajenci, ki se učite čarodejstva in kdor zmaga, postane čisto pravi čarodej.V tej igri s kartami morate igralci pravilno napovedati število štihov, ki naj bi jih dobil..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Catan Catan
Vroče -15 % Ni na zalogi
Založnik: Igroljub
Catan je priljubljena namizna družabna igra, v kateri naseljujete prazen otok. Vsak igralec prične igro z dvema naseljema in priloženo cesto. Vaša naselja postopoma rastejo v mesta, ki so prepletena s cestami. Met kocke in položaj vaših nepremičnin določajo, katero surovino boste prejeli. Z različni..
32.99€ 38.99€
Brez DDV:27.04€
Založnik: Igroljub
Catan Dodatek za 5. in 6. igralca za osnovno igro ni samostojna igra, temveč je primeren za igranje z osnovno igro Catan in sicer tako, da lahko igrata še dva igralca, torej 5. in 6. igralec.Razširitev je možno uporabljati s katero koli izdajo osnovne igre s plastičnimi figuricami. Če imate še stare..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Založnik: Igroljub
Catan Dvoboj, igra s kartami za dva igralca se je po mnogih letih premora vrnila na naše police v prenovljeni in malenkost spremenjeni izdaji. Ima manj kart, vse pa lahko uporabite že od začetka igranja. Catan Dvoboj sledi osnovnemu Catanu, zato tudi tukaj povezujete ceste in naselja. Imate maj..
23.99€
Brez DDV:19.66€
Založnik: Igroljub
Catan Junior je priredba Catana, ene najboljših in najbolj prodajanih družabnih iger vseh časov. Igralci so gusarji, ki si želijo po otokih urediti svoja skrivališča. Kdor želi postati uspešen gusar, potrebuje dobro opremo (sabljo, vrečo zlata, les, ananas, ovco). Da gusarji zgradijo naslednji tabor..
32.99€
Brez DDV:27.04€
Založnik: Igroljub
Razširitev Mesta in vitezi vsebuje mnogo novih elementov in vam omogoči, da doživite težavne, a tudi izredno napete in intenzivne pustolovščine na Catanu.Mesta rastejo in uspevajo, a prav bogastvo privabi na otok tudi barbare. Divje horde začnejo ogrožati otok. Ostane vam prav malo časa, da sestavit..
29.99€ 33.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Igroljub
Catan Pomorci - Ahoj! Veter se poigrava z jadri in pred vami se razprostira širno morje.Za gradnjo ladje potrebujete dve surovini - les in volno. Ladje postavljate kot ceste - na meje med dvema šesterokotnima poljema. Svoje ladje lahko uporabite vzdolž obale in na odprtem morju. Zato se le podajte n..
32.99€
Brez DDV:27.04€
Založnik: Igroljub
Catan Raziskovalci in gusarji so razširitev in ne samostojna igra. To pomeni, da jo lahko igrate le z osnovno igro Catan. Združljiva je s katerokoli osnovno igro Catan, ki ima plastične figurice (in ne lesene).S Catanom Raziskovalci in gusarji se boste podali v neznane vode. Na novo odkritih otokih ..
39.99€ 41.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Igroljub
Tvoja naselja in mesta stojijo na južnoameriških visokih planotah. Pri menjavi svojega blaga, kot so ribe, koka in perje, ustvarjaj dobiček. Izgradi razvejano cestno omrežje in razvijaj svojo bojno moč. Samo tako boš lahko popeljal svoja plemena do uspeha. Toda tvoja prva naselja bo kmalu prerasla g..
40.99€ 48.99€
Brez DDV:33.60€
Založnik: Igroljub
Rešite Catan! Premagajte nevarne zmaje, zgradite veliki kanal in odkrijte skrite zaklade. Šest razburljivih scenarijev ponuja mnogo novih elementov za izkušene igralce. Na vas že čakajo različne nove dogodivščine!Catan Zakladi, zmaji in raziskovalci niso samostojna igra, temveč razširitev, za katero..
19.99€ 20.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Igroljub
Catan Zora človeštva je različica popularne namizne družabne igre Catan (včasih Naseljenci otoka Catan). Gre za popolnoma samostojno igro. Namenjena je igralcem začetnikom kot tudi prekaljenim Katancem.V Catan Zora človeštva vodite svoje pleme, se selite, naseljujete nova območja, pri tem pa ve..
44.99€
Brez DDV:36.88€
Prikazujem 1 od 12 do 19 (2 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.