Menu
Your Cart

Igroljub

Založnik: Igroljub
6 vzame! (bikci) je zvita igra v majhnem pakiranju.Vsak igralec ima v roki 10 kart, ki jih mora priložiti v eno od štirih vrstic. A pri igri 6 vzame! je naslov tudi pravilo: čigar karta je šesta v vrsti, mora pobrati prvih pet, kar prinaša negativne točke. VSEBINA:104 igralne karte, slovenska i..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Založnik: Igroljub
Čarodej (Wizard) je zanimiva igra s kartami, ki je zgodbo vzela iz davnih časov, ko je še delovala čarovniška akademija. Igralci ste vajenci, ki se učite čarodejstva in kdor zmaga, postane čisto pravi čarodej.V tej igri s kartami morate igralci pravilno napovedati število štihov, ki naj bi jih dobil..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Založnik: Igroljub
Ste v dobi velikih odkritij, ko vaše in druge ladje najdejo neznani otok Catan. Pomorščaki komaj čakajo, da stopijo na kopno, zato otok takoj naselijo z dvema naseljema. Tu kmalu postane tesno, zato pomorščaki - igralci gradite ceste in ustanavljate nova naselja, ki sčasoma zrastejo v mesta. Da bi s..
29.99€ 33.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Igroljub
Catan Dodatek za 5. in 6. igralca za osnovno igro ni samostojna igra, temveč je primeren za igranje z osnovno igro Catan in sicer tako, da lahko igrata še dva igralca, torej 5. in 6. igralec.Razširitev je možno uporabljati s katero koli izdajo osnovne igre s plastičnimi figuricami. Če imate še stare..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Catan Junior
-15 % Ni na zalogi
Založnik: Igroljub
Catan Junior je razprodan. Založnik novo zalogo napoveduje za maj 2021.Ena najboljših iger vseh časov je dobila svojo priredbo v odlični Catan Junior. Igralci so gusarji, ki si želijo po otokih urediti svoja skrivališča. Kdor želi postati uspešen gusar, potrebuje dobro opremo (sabljo, vrečo zlata.....
27.99€ 32.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Igroljub
Razširitev Mesta in vitezi vsebuje mnogo novih elementov in vam omogoči, da doživite težavne, a tudi izredno napete in intenzivne pustolovščine na Catanu.Mesta rastejo in uspevajo, a prav bogastvo privabi na otok tudi barbare. Divje horde začnejo ogrožati otok. Ostane vam prav malo časa, da sestavit..
29.99€ 33.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Igroljub
Ahoj! Veter se poigrava z jadri in pred vami se razprostira širno morje.Za gradnjo ladje potrebujete dve surovini - les in volno. Ladje postavljate kot ceste - na meje med dvema šesterokotnima poljema. Svoje ladje lahko uporabite vzdolž obale in na odprtem morju. Zato se le podajte na neznane otoke ..
27.99€ 31.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Igroljub
Catan Raziskovalci in gusarji so razširitev in ne samostojna igra. To pomeni, da jo lahko igrate le z osnovno igro Catan. Združljiva je s katerokoli osnovno igro Catan, ki ima plastične figurice (in ne lesene).S Catanom Raziskovalci in gusarji se boste podali v neznane vode. Na novo odkritih otokih ..
39.99€ 41.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Igroljub
Tvoja naselja in mesta stojijo na južnoameriških visokih planotah. Pri menjavi svojega blaga, kot so ribe, koka in perje, ustvarjaj dobiček. Izgradi razvejano cestno omrežje in razvijaj svojo bojno moč. Samo tako boš lahko popeljal svoja plemena do uspeha. Toda tvoja prva naselja bo kmalu prerasla g..
40.99€ 48.99€
Brez DDV:33.60€
Založnik: Igroljub
Rešite Catan! Premagajte nevarne zmaje, zgradite veliki kanal in odkrijte skrite zaklade. Šest razburljivih scenarijev ponuja mnogo novih elementov za izkušene igralce. Na vas že čakajo različne nove dogodivščine!Catan Zakladi, zmaji in raziskovalci niso samostojna igra, temveč razširitev, za katero..
19.99€ 20.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Igroljub
Priljubljena namizna igra Catan je kmalu dobila svoje različice. Ena izmed njih je Catan, Hitra igra s kartami. Dvoje je torej jasno, da je hitra in "kartasta". Priročna "cini-mini" škatlica zavzame prostora za žep, zato jo lahko vzamete kamorkoli na potep. Čeprav je majhna, je primerna za darilo. S..
10.99€
Brez DDV:9.01€
Založnik: Igroljub
Cro-magnon je znova na voljo! V novi preobleki in pakiranju. Če vam je všeč Activity, vam bo tudi Cromagnon. V tej igri namreč osvojite navade primitivnega plemena. V čudaškem okolju morate na novo odkriti sposobnosti, ki so jih imeli predniki, kot so skiciranje, primitivni govor, pantomima in ..
26.99€
Brez DDV:22.12€
Prikazujem 1 od 12 do 16 (2 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.