Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Ponva d.o.o.

Založnik: Ponva d.o.o.
7 WONDERS 2nd Edition SI je ena izmed novejših pridobitev na slovenskem trgu. Popularna družabna igra, ki je dočakala že drugo, prenovljeno edicijo, je na voljo v slovenskem, hrvaškem in srbskem jeziku.Gre za civilizacijsko in tekmovalno igro, v kateri postanete vodja enega od sedmih največjih mest ..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Ponva d.o.o.
7 Wonders Duel je intenzivna igra za dva igralca. V njej se bojujete za prevlado v starodavnem svetu. Koncept igre ostaja podoben kot v 7 Wonders. Izberete čudesa, ki jih želite zgraditi in svoje mesto vodite skozi 3 veke.Kartic si sicer ne podajate, ampak jih v vsakem veku razporedite po mizi v raz..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Codenames
Ni na zalogi
Založnik: Ponva d.o.o.
Codenames je besedna in vohunska igra hkrati. Dvojna agenta (iz vsake skupine po eden) sta edina, ki poznata skrivne identitete vseh 25-ih oseb na terenu. To so različne besede na polju. Njuni obveščevalni službi medtem poznata tajne agente le po skrivnih geslih.Dve obveščevalni službi tekmujeta, ka..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Založnik: Ponva d.o.o.
Dixit Refresh je popolnoma nova izdaja zabavne abstraktne družabne igre. Je prenovljena, v njej dobite malenkost drugačno ploščo za točkovanje, kot jo je imela starejša izdaja, dobite tudi osvežene žetončke za označevanje. Na kartah so uprizorjene čudovite in unikatne ilustracije, ki razvnamejo domi..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Ponva d.o.o.
Dobble (znana tudi kot Spot it!) je igra s 55-imi kartami. Na kartah je narisanih 8 različnih prikupnih simbolov oz. slikic v različnih velikostih. Vseh simbolov je 50. Bistvo igre je, da prepoznate enake preproste vzorce s svojih in igralčevih kart.Igra poteka tako, da vsak igralec dobi kupček kart..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Ponva d.o.o.
Great Western Trail SI (druga izdaja) je večkrat nagrajena namizna družabna igra, ki je leta 2023 doživela svojo slovensko izdajo. Popelje vas v 19. stoletje v Ameriko. Ste rančar, ki prodaja svojo govedo. Pošiljate ga po preriji iz Texasa v Kansas City, od tam naprej pa z vlakom. Vaša čreda mo..
44.99€
Brez DDV:36.88€
Heat: Pedal to the Metal (slovenska izdaja) Heat: Pedal to the Metal (slovenska izdaja)
Novo Ni na zalogi
Založnik: Ponva d.o.o.
Heat: Pedal to the Metal (slovenska izdaja) posede igralce na voznikov sedež in jim pričara vratolomno avtomobilsko dirko.Ključ do zmage je, da igralec prvi pride na cilj. To pomeni, da mora vzdrževati visoko hitrost, ne sme pregreti motorja, avtomobil mora imeti primerne nadgradnje in gladko drseti..
57.99€
Brez DDV:47.53€
Jungle Speed Jungle Speed
Ni na zalogi
Založnik: Ponva d.o.o.
Jungle Speed (ta izdaja je razprodana, na voljo je Jungle Speed Eco Box SI) je zabavna in hitra igra, v kateri se izkažejo predvsem vaši refleksi. Prinaša smeh, dinamičnost in nepozabno doživetje. Več vas bo igralo, boljše bo. V Jungle Speed vsak izmed igralcev prejme svoj kupček kart, na kater..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Ponva d.o.o.
Letter Jam je kooperativna igra s črkami. Vsak igralec ima črko, ki je sam ne vidi, vidijo pa jo soigralci. Iz vseh teh črk sestavljajo namige. Tisti, ki ima najboljši namig, ga črkuje s pomočjo oštevilčenih žetonov. Položaj črke v namigu pomaga igralcu uganiti, za katero črko gre. Ko jo ugotovi, ug..
14.99€ 17.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Ponva d.o.o.
Photosynthesis je prelepa namizna družabna igra, v kateri sadite drevesa. Okoljevarstvena tematika je nadvse aktualna, piko na i dodajo 3D drevesa in očarljive gozdne barve, ki kar kličejo po igranju.Z igro Photosynthesis postanete del cvetoče narave, v njej pa morate s pridom izkoriščati sončno sve..
39.99€ 44.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Ponva d.o.o.
Rory's Story Cubes SI je igra pripovedovanja.Igralec na potezi meče kocke z različnimi simboli in jih s tvorjenjem povedi poveže v celoto, zgodbo. V kompletu prikupne škatlice je kar 9 različnih kock. Pripovedovanje in zgodbe niso nikoli iste, igra pa prebudi domišljijo pri igralcih vseh starosti. Z..
11.99€
Brez DDV:9.83€
Založnik: Ponva d.o.o.
Squid Game SI je zabavna igra, ki temelji na popularni seriji iz Netflixa. Imate svojo ekipo, s katero tekmujete proti drugim ekipam, ob tem se poslužujete blefiranja, sreče in malenkost tudi taktike. Preživeti morate šest rund, kot v seriji. Kdor zadnji obstoji, je zmagovalec.VSEBINA:2 igralni ploš..
26.99€
Brez DDV:22.12€
Prikazujem 1 od 12 do 12 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.