Menu
Your Cart

Ponva d.o.o.

Založnik: Ponva d.o.o.
7 WONDERS 2nd Edition SI je ena izmed novejših pridobitev na slovenskem trgu. Popularna družabna igra, ki je dočakala že drugo, prenovljeno edicijo, je na voljo v slovenskem, hrvaškem in srbskem jeziku.Gre za civilizacijsko in tekmovalno igro, v kateri postanete vodja enega od sedmih največjih mest ..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Ponva d.o.o.
7 Wonders Duel je intenzivna igra za dva igralca. V njej se bojujete za prevlado v starodavnem svetu. Koncept igre ostaja podoben kot v 7 Wonders. Izberete čudesa, ki jih želite zgraditi in svoje mesto vodite skozi 3 veke.Kartic si sicer ne podajate, ampak jih v vsakem veku razporedite po mizi v raz..
23.99€
Brez DDV:19.66€
Codenames
Ni na zalogi
Založnik: Ponva d.o.o.
Dvojna agenta sta edina, ki poznata skrivne identitete vseh 25-ih oseb na terenu. Njuni obveščevalni službi poznata tajne agente samo po njihovih skrivnih geslih.Dve obveščevalni službi tekmujeta, katera bo prva našla vse nasprotnikove tajne agente. Dvojna agenta dajeta eno-besedne namige, ki se lah..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Dixit Dixit
Vroče Ni na zalogi
Založnik: Ponva d.o.o.
Dixit je zabavna igra s kartami, na katerih so zanimive in čudovite ilustracije, ki razvnamejo domišljijo. Vsak igralec prejme 6 kart. Ko je na potezi, izbere eno in jo opiše z besedami, stavkom, zgodbo... Nato vsi igralci izmed svojih kart poiščejo takšno, ki opisu najbolj ustreza. Karte dajo na sr..
28.99€
Brez DDV:23.76€
Založnik: Ponva d.o.o.
Družabna igra Dobble (znana tudi kot Spot it!) je igra s 55-imi kartami. Na kartah je narisanih 8 različnih prikupnih simbolov oz. slikic v različnih velikostih. Vseh simbolov je 50. Bistvo igre je, da prepoznate enake preproste vzorce s svojih in igralčevih kart.Igra poteka tako, da vsak igralec do..
13.99€
Brez DDV:11.47€
Jungle Speed Jungle Speed
Ni na zalogi
Založnik: Ponva d.o.o.
Jungle Speed (ta izdaja je razprodana, na voljo je Jungle Speed Eco Box SI) je zabavna in hitra igra, v kateri se izkažejo predvsem vaši refleksi. Prinaša smeh, dinamičnost in nepozabno doživetje. Več vas bo igralo, boljše bo. V Jungle Speed vsak izmed igralcev prejme svoj kupček kart, na kater..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Ponva d.o.o.
Letter Jam je kooperativna igra s črkami. Vsak igralec ima črko, ki je sam ne vidi, vidijo pa jo soigralci. Iz vseh teh črk sestavljajo namige. Tisti, ki ima najboljši namig, ga črkuje s pomočjo oštevilčenih žetonov. Položaj črke v namigu pomaga igralcu uganiti, za katero črko gre. Ko jo ugotovi, ug..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Založnik: Ponva d.o.o.
Rory's Story Cubes SI je igra pripovedovanja.Igralec na potezi meče kocke z različnimi simboli in jih s tvorjenjem povedi poveže v celoto, zgodbo. V kompletu prikupne škatlice je kar 9 različnih kock. Pripovedovanje in zgodbe niso nikoli iste, igra pa prebudi domišljijo pri igralcih vseh starosti. Z..
11.99€
Brez DDV:9.83€
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.