Menu
Your Cart

Days of Wonder

Five Tribes Five Tribes
-9 % Ni na zalogi
Založnik: Days of Wonder
Prečkate deželo 1001 Noči. Vaša karavana prispe do izmišljenega sultanata Naqala. Sultan je pravkar umrl, zato si vsi želijo nadzora. Prerokba je napovedala tujce, ki bodo manevrirali s petimi plemeni in vplivali na legendarno mesto. Boste vi ta tujec, ki bo izpolnil prerokbo? Prikličite starega Dji..
41.99€ 45.99€
Brez DDV:34.42€
Založnik: Days of Wonder
Po dolgem in napornem delovnem dnevu si vzamete pavzo. Skozi veliko okno pisarne občudujete vaše mesto. V tem trenutku se večina prebivalcev vrača domov v velike stolpnice, ki jih imate pred sabo. Nekateri sicer še vedno pohajkujejo po parku in vrtovih s svojimi otroki, nekateri nakupujejo v novem n..
39.99€ 41.99€
Brez DDV:32.78€
Small World Underground Small World Underground
Ni na zalogi
Založnik: Days of Wonder
Small World Underground sledi originalni nagrajeni igri Small World. Kljub temu, da je samostojna, jo lahko igrate tudi z drugimi elementi iz Small Worlda. Ohranja zabavnost in brezskrbnost ter epske spopade in padle imperije.Ustvaril jo je Philippe Keyaerts, v njej pa ponuja nove rase in posebne mo..
44.99€
Brez DDV:36.88€
Ticket to Ride Ticket to Ride
Ni na zalogi
Založnik: Days of Wonder
Ticket to Ride je ena najbolj popularnih iger vseh časov. Je prva iz te serije, po njej pa so nastale mnoge druge istoimenske igre. Gre za igro, v kateri gradite železniško omrežje čez državo. Igralci zbirajo in igrajo ujemajoče kartice z vlaki in si prisvajajo železniške poti, hkrati pa povezujejo ..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Days of Wonder
Ticket to Ride Europe je igra, ki te z vlakom popelje na pustolovščino po Evropi. Obiskali boste vsa glavna mesta Evrope na prehodu stoletja. Zasnovana je po originalni igri Ticket to Ride in v vsem ostaja elegantno preprosta. Naučite se jo lahko v nekaj minutah, privlačna pa je tako družinam kot iz..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Ticket to Ride First Journey Europe Ticket to Ride First Journey Europe
Ni na zalogi
Založnik: Days of Wonder
Zabavna družabna igra Ticket to Ride First Journey (Europe) je igra za mlajše igralce in super popotnica za originalno igro Ticket to Ride ali druge iz te serije. Je zelo preprosta, igranje pa je hitro. Vsebuje zemljevid Evrope z določenimi mesti, ki so povezani z barvnimi potmi. Igralci zbirajo kar..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Days of Wonder
Kraljica Himiko je vsem zidarjem in obrtnikom v kraljestvu zapovedala, naj zgradijo najlepše in najprestižnejše mesto Yamataï. Naloga igralcev je torej, da presežete sotekmovalce in zgradite najboljše mesto. Pri tem si pomagate s surovinami, ki jih prevažate čez otoke, gradite stavbe, templje in spo..
47.99€
Brez DDV:39.34€
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.