Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Days of Wonder

Založnik: Days of Wonder
Po dolgem in napornem delovnem dnevu si vzamete pavzo. Skozi veliko okno pisarne občudujete vaše mesto. V tem trenutku se večina prebivalcev vrača domov v velike stolpnice, ki jih imate pred sabo. Nekateri sicer še vedno pohajkujejo po parku in vrtovih s svojimi otroki, nekateri nakupujejo v novem n..
37.99€ 41.99€
Brez DDV:31.14€
Založnik: Days of Wonder
Small World of Warcraft je samostojna strateška igra, v kateri se igralci borite za prevlado v fantazijskem svetu Azeroth, ki je premajhen za vse. Na voljo so vam orki, škrati, troli in mnoga druga bitja ter različne kombinacije posebnih moči iz sveta Warcraft. Igralci kot v ostalih igrah Small Worl..
54.90€ 58.99€
Brez DDV:45.00€
Small World Underground Small World Underground
Ni na zalogi
Založnik: Days of Wonder
Small World Underground sledi originalni nagrajeni igri Small World. Kljub temu, da je samostojna, jo lahko igrate tudi z drugimi elementi iz Small Worlda. Ohranja zabavnost in brezskrbnost ter epske spopade in padle imperije.Ustvaril jo je Philippe Keyaerts, v njej pa ponuja nove rase in posebne mo..
44.99€
Brez DDV:36.88€
Ticket to Ride Europe (SI) Ticket to Ride Europe (SI)
Vroče Ni na zalogi
Založnik: Days of Wonder
Ticket to Ride Europe SI je igra, ki vas z vlakom popelje na pustolovščino po Evropi. Z njo boste obiskali vsa glavna mesta Evrope na prehodu stoletja. Igra je iz serije Ticket to Ride, privlačna pa je tako družinam kot izkušenim igralcem družabnih iger.Ticket to Ride igre se igrajo podobno, v ..
41.99€
Brez DDV:34.42€
Ticket to Ride First Journey Europe Ticket to Ride First Journey Europe
Ni na zalogi
Založnik: Days of Wonder
Zabavna družabna igra Ticket to Ride First Journey (Europe) je igra za mlajše igralce in super popotnica za originalno igro Ticket to Ride ali druge iz te serije. Je zelo preprosta, igranje pa je hitro. Vsebuje zemljevid Evrope z določenimi mesti, ki so povezani z barvnimi potmi. Igralci zbirajo kar..
31.99€
Brez DDV:26.22€
Založnik: Days of Wonder
Kraljica Himiko je vsem zidarjem in obrtnikom v kraljestvu zapovedala, naj zgradijo najlepše in najprestižnejše mesto Yamataï. Naloga igralcev je torej, da presežete sotekmovalce in zgradite najboljše mesto. Pri tem si pomagate s surovinami, ki jih prevažate čez otoke, gradite stavbe, templje in spo..
47.99€
Brez DDV:39.34€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.