Menu
Your Cart

Piatnik

Založnik: Piatnik
Activity Crime je družabna igra Activity, v kateri ugibate različne besede in besedne zveze iz sveta podzemlja in kriminala. S pomočjo pantomime in posnemanjem glasov ostalim soigralcem razložite iskane pojme, pri tem pa ste omejeni. Vaše roke so namreč vklenjene v lisice. Med kriminalci se lahko za..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Založnik: Piatnik
Priljubljena zabavna igra Activity je kmalu dobila različico, ki je primerna za mlajše igralce. Activity junior je tako namenjen vsem, ki so stari nad 7 oz. 8 let. Na 330 karticah je opisanih 990 pojmov, ki predstavljajo različno težek izziv. Igralci z risanjem, opisovanjem ali pantomimo enega izmed..
22.99€
Brez DDV:18.84€
Activity Moj prvi
Ni na zalogi
Založnik: Piatnik
Activity Moj prvi - Iz šestih vijugastih ploskev sestavite poljubno pot, po kateri se bosta sprehodila dva lesena slona. Otroke razdelite v dve skupini. Eden izmed članov ekipe iz kupčka vzame kartico, na kateri je narisan pojem (tudi napisan). Tega mora čim hitreje opisati, narisati ali predstaviti..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Piatnik
Activity je zelo zabavna igra, ob kateri vam ne bo nikoli dolgčas. V njej prikazujete pojme in besedne zveze tako, da jih rišete, pokažete ali razložite, soigralci pa jih ugibajo. Igralci se razdelijo v skupine, te pa med seboj tekmujejo, katera bo prej prišla do cilja. V skupini se igralci izmenjuj..
36.99€
Brez DDV:30.32€
Založnik: Piatnik
Agent Undercover je odlična vohunska igra. V njej igralci prevzamejo določene vloge, med katerimi je tudi tajni agent. Ta s pomočjo zvitih in prikritih vprašanj ugotavlja, na kateri lokaciji se nahaja. Ne preočitno torej, da soigralci ne ugotovijo, kdo ima vlogo tajnega agenta. Igra vsebuje več kot ..
19.99€ 24.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Piatnik
Človek ne jezi se je igra, ki ne sme manjkati v nobenem domu. Ta prikupna izvedba s prečudovitimi živalskimi ilustracijami je kot nalašč za družine. Igra ima dvostransko igralno ploščo, na eni strani je za 6 igralcev, na drugi za 4 igralce.VSEBINA:dvostranska igralna plošča, kocka, 24 figur, slovens..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Založnik: Piatnik
Karte Črni Peter so priljubljene, že tradicionalne in ukoreninjene v naš prostor. Enostavna igra je primerna predvsem za najmlajše. Med igralce razdelite vse karte ter izločite morebitne pare. Nato igralci drug od drugega vlečete po eno karto. V kolikor prejmete ujemajoči par, ga izločite. Tako se š..
3.99€
Brez DDV:3.27€
Založnik: Piatnik
Karte Remi so klasične karte, primerne za igre: remi, poker, bridge, canasta in druge. V setu je dvakrat po 55 kart z modro in rdečo hrbtno stranjo.VSEBINA:110 kart PiatnikOPOZORILO:Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!..
8.99€
Brez DDV:7.37€
Založnik: Piatnik
Karte Tarok so klasične karte za tarok, s karo vzorcem na hrbtni strani.VSEBINA:54 kart za tarok, slovenska izdajaOPOZORILO:Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!..
7.99€
Brez DDV:6.55€
Založnik: Piatnik
Karte Tarok Ornament so klasične karte za tarok. Hrbtna stran kart je poslikana z ornamentom.VSEBINA:54 kart PiatnikOPOZORILO:Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!..
8.99€
Brez DDV:7.37€
Karte Tarok Deluxe Karte Tarok Deluxe
Ni na zalogi
Založnik: Piatnik
Karte Tarok Deluxe so karte za tarok.Pakirane so v zlati škatlici z modrim napisom. Hrbtna stran kart je v zlato-modrem ornamentu.VSEBINA:54 kart za tarok PiatnikOPOZORILO:Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Založnik: Piatnik
Let's Party je dvojna zabava z Activity in Tick Tack Buum. Dve uspešnici sta torej združeni v eno samo igro.Izraze še naprej pojasnjujete z besedami, risanjem ali pantomimo, kot pri igri Activity. Elementi igre Tick Tack Buum pa se kažejo v tem, da morate čim hitreje poiskati ustrezno besedo in prav..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Prikazujem 1 od 12 do 12 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.