Menu
Your Cart

Mayfair Games

Agricola
Ni na zalogi
Založnik: Mayfair Games
Predstavljajte si, da ste kmet v 17. stoletju. Ni preprosto, saj ni traktorja, ni kombajna, ni drugih ugodnosti. Agricola osnovna igra je predelana in pregledana izdaja slavne klasike, ki je pobrala skoraj vse glavne nagrade iz sveta družabnih iger. Vsebuje le lesene dele in karte iz osnovne igre te..
46.49€
Brez DDV:38.11€
Fight for Olympus
Ni na zalogi
Založnik: Mayfair Games
Igralca v Fight for Olympus uporabljata vojake, junake in polbogove, da se z njimi borita proti nasprotniku. S kartami prevzameta nadzor nad Trojo, Olimpom in preročiščem v Delfih. Hkrati rekrutirata junake in polbogove, kot so Heraklej, Hektor in Ahil. Z njimi povečata svoje zmožnosti in sta korak ..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Založnik: Mayfair Games
Isle of Skye na severu Škotske je ena najlepših pokrajin na svetu. Mehek pesek ob morju, nežni hribčki in impresivne gore. V igri igralec prevzame vlogo voditelja enega od petih tradicionalnih klanov na tem območju. Le poglavar, ki najbolje razvija svoj teritorij in kupuje najbolj preudarno, postane..
32.99€ 34.99€
Brez DDV:27.04€
Isle of Skye Journeyman Expansion Isle of Skye Journeyman Expansion
Ni na zalogi
Založnik: Mayfair Games
Dodatek za nagrajeno igro Isle of Skye: From Chieftain to King z naslovom Isle of Skye Wanderer/Journeyman sta ustvarila avtorja Alexander Pfister in Andreas Pelikan, z ilustracijami ga je oživel Klemens Franz. Dodatek nudi nove igralne komponente. Vsak igralec prejme svojo igralno ploščo, na k..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Patchwork Patchwork
Ni na zalogi
Založnik: Mayfair Games
Patchwork je hitra in dinamična igra za dva igralca. Predstavljajte si, da šivate in sestavljate različne kose ostankov tkanin v celoto in moderen dizajn. Neenaki kosi tkanin in oblik prinesejo pravo mojstrovino. Odeja iz krpanke sicer potrebuje določen napor in zahteva čas, četudi kdaj kosi, ki so ..
22.99€
Brez DDV:18.84€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.