Menu
Your Cart

HUCH!

Založnik: HUCH!
Cesar Trajan ima v načrtu zgraditi "večni" spomenik Forum Trajanum. Postal naj bi največji in najslavnejši cesarjev forum, kar jih je rimski svet videl.Vsak igralec ureja kolonijo, ki jo je ustanovil cesar in je zato na čelu enega najvišje ocenjenih mest v vsem Rimskem cesarstvu. Igralci se trudijo ..
39.99€ 41.99€
Brez DDV:32.78€
Hive Hive
Ni na zalogi
Založnik: HUCH!
Hive je preprosta igra za učenje in igranje, ki ima neverjetno igralno globino. Kar kliče po tem, da zmagate in se težko uprete, da ne bi igrali toliko časa, da premagate nasprotnika. Vsako igranje je drugačno, saj ni igralne plošče, le izredno kvalitetno izdelane ploščice. Te imajo narisane živali ..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Založnik: HUCH!
Dodatek za igro Hive The Ladybug omogoča, da se ploščica s pikapolonico premakne za tri polja, točno dva po čebelnjaku in nazadnje enega dol. Ne sme pa se premakniti okrog zunanjega dela panja in nikakor ne sme zaključiti premika na panju. S tem seveda ne more blokirati, lahko pa se premakne v ali i..
3.99€
Brez DDV:3.27€
Založnik: HUCH!
Hive The Pillbug je dodatek za Hive, v katerem dobite 4 ploščice s pasavčki. Ti se premikajo kot matica, za eno polje. Ima pa dodatno moč, ki jo lahko uporabite namesto premika. To je, da pasavček prestavi sosednjo ploščico, ki ni na kupu (bodisi prijateljsko bodisi sovražno), za dve mesti: na pasav..
5.49€
Brez DDV:4.50€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.