Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Plan B Games

Camel Up 2nd Edition Camel Up 2nd Edition
Ni na zalogi
Založnik: Plan B Games
Camel Up 2nd Edition je družabna igra, v kateri stavite, katera kamela bo prva oz. zadnja prispela okoli piramide. 2. izdaja ima prenovljene komponente in vizualno podobo, medtem ko mehanizem igranja ostaja enak prvotni izdaji.Do 8 igralcev stavi na 5 različnih kamel. Prej ko stavite, večji je izkup..
38.99€
Brez DDV:31.96€
Založnik: Plan B Games
Century: Golem Edition - An Endless World je zadnji del iz trilogije Century: Golem. V njej se srečate z golemi, kot jih še niste videli. Trgovci kristalov se soočite s prvobitnimi golemi, ki izhajajo iz časov pred človekom. So izjemno močni in kadar koli željni pomagati.V igri raziščete novo ozemlj..
39.99€ 44.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Plan B Games
Century: Golem Edition - Eastern Mountains je nadaljevanje uspešnice Century: Golem Edition. Na zalogi imamo zadnjo igro. Škatla te igre je bila med transportom poškodovana, ima udrtino na vogalu. Akcijska cena 30,99 € velja za to igro. Za fotko ali dodatne info nam pišite na info@meeple.si.Igralci ..
30.99€ 39.99€
Brez DDV:25.40€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.