Menu
Your Cart

Plan B Games

Založnik: Plan B Games
Camel Up 2nd Edition je družabna igra, v kateri stavite, katera kamela bo prva oz. zadnja prispela okoli piramide. 2. izdaja ima prenovljene komponente in vizualno podobo, medtem ko mehanizem igranja ostaja enak prvotni izdaji.Do 8 igralcev stavi na 5 različnih kamel. Prej ko stavite, večji je izkup..
38.99€
Brez DDV:31.96€
Century Spice Road Century Spice Road
Ni na zalogi
Založnik: Plan B Games
Odkrijte lepoto trgovske poti z začimbami in njene barvite tržnice. Čudovita poslikava je namreč delo mednarodno priznane Fernande Suárez. Century: Spice Road je prva v seriji iger, ki odkriva zgodovino trgovanja z začimbami po posameznih stoletjih. S to temo ima potencial za nadaljevanje. Ima prepr..
32.99€
Brez DDV:27.04€
Založnik: Plan B Games
Century: Golem Edition - An Endless World je zadnji del iz trilogije Century: Golem. V njej se srečate z golemi, kot jih še niste videli. Trgovci kristalov se soočite s prvobitnimi golemi, ki izhajajo iz časov pred človekom. So izjemno močni in kadar koli željni pomagati.V igri raziščete novo ozemlj..
44.99€
Brez DDV:36.88€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.