Menu
Your Cart

Bezier Games

Založnik: Bezier Games
V One Night Ultimate Alien so vašo vas napadla nezemeljska bitja. Igra je združljiva z vsemi One NIght igrami. Tem igram je tudi zelo podobna. V vseh torej igralci dobijo različne skrivne vloge v skupini, le da se v tej izdaji vloge povezujejo z nezemljani...
22.99€
Brez DDV:18.84€
Suburbia Suburbia
Ni na zalogi
Založnik: Bezier Games
Načrtuj, zgradi in razvij majhno mestece v veliko metropolo. Z uporabo šestkotnih ploščic ustvarjate stanovanjske, komercialne, javne in industrijske površine. Posebne točke interesa vam prinašajo bonuse, z njimi lahko izkoriščate surovine sosednjih mest. Cilj je, da vaš mestni okraj cveti in imate ..
51.99€
Brez DDV:42.61€
Založnik: Bezier Games
Ultimate Werewolf Legacy je igra sklepanja, v kateri igralci dobite skrivno vlogo. Z vprašanji morate v svojih vrstah poiskati volkodlake. Slednji pa se morajo, preden jih razkrijete, znebiti ostalih igralcev v vasi. Igra daje določenim vlogam posebne moči in zahteva, da so igralci vedno pozorni na ..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Werewords Werewords
Ni na zalogi
Založnik: Bezier Games
V Werewords igralci ugibajo skrivno besedo tako, da zastavljajo vprašanja, na katere se odgovarja z da ali ne. Igralci morajo, da bi zmagali, pred iztekom časa uganiti pravo besedo. Ampak to ni tako preprosto, če je med igralci volkodlak, ki dela proti ostalim, poleg tega pozna besedo. Igralci lahko..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.