Menu
Your Cart

Ultimate Werewolf Legacy

Ultimate Werewolf Legacy
Ultimate Werewolf Legacy
Ultimate Werewolf Legacy
Ultimate Werewolf Legacy
Ultimate Werewolf Legacy

Ultimate Werewolf Legacy je igra sklepanja, v kateri igralci dobite skrivno vlogo. Z vprašanji morate v svojih vrstah poiskati volkodlake. Slednji pa se morajo, preden jih razkrijete, znebiti ostalih igralcev v vasi. Igra daje določenim vlogam posebne moči in zahteva, da so igralci vedno pozorni na svoja dejanja in odločitve.

Legacy aspekt pomeni, da se vse trenutne odločitve prenesejo na naslednje igranje in nanj vplivajo. Igralci dobijo poleg skrivne vloge še karto družine, kar poveže igralce iz iste družine, če le ne delajo drug proti drugemu. Igralci pridobivajo tudi posebne sposobnosti, ki se prav tako prenašajo na naslednje igranje. Igra ni omejena na igralčev razvoj, vas pa se spreminja glede na odločitve in izid posameznega igranja. Igra lahko ubere različne poti, zato bodo izkušnje vedno drugačne. Igralci lahko igrajo igro večkrat, saj nudi vedno različne vloge, pravila in okolje.

Ultimate Werewolf Legacy ima več kot 80 strani dolg dnevnik, ki moderatorja popelje skozi vsako preigravanje. Zasnovan je tako, da ga lahko uporabljajo vsi, tisti, ki igro poznajo in tisti, ki jo igrajo prvič. Sestavljen je iz 5 poglavij, vsako ima 3 preigravanja in seveda predstavitev. Igralci lahko preskakujejo ta preigravanja, a najbolj se bodo zabavali, če bodo igrali scenarije po vrsti. Vsakega od teh je možno preigrati v enem večeru.  Na koncu kampanje oz. 16-ih igranj bo dnevnik pokazal celotno zgodbo.

Na voljo je brezplačna aplikacija iOS/Android timer.

VSEBINA:

50+ kart z vlogami, 80+ strani dolg dnevnik in še veliko več, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik Bézier Games
Avtor Ted Alspach, Rob Daviau
Ilustrator Jason Boles, Stephanie Gustafsson
Število igralcev 9 - 16
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 60'
Čas igranja do 60'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2018
39.99€
Brez DDV: 32.78€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.