Menu
Your Cart

CMON

Založnik: CMON
Namizna družabna igra Rising Sun je postavljena v fevdalno Japonsko. Nevarnost, da izbruhne vojna, je venomer prisotna. Izoblikovala so se namreč posebna zavezništva, zato je politična situacija napeta. Starodavni klani kličejo mitološke japonske pošasti, da združijo sile in bodo skupaj pripravljeni..
89.99€ 94.99€
Brez DDV:73.76€
Založnik: CMON
Sheriff of Nottingham (2nd Edition) je po dolgem času nazaj in sicer v 2., prenovljeni izdaji. Najbolj uspešni trgovci v Nottinghamu ponujajo le najboljše dobrine, pozorni šerif pa bdi nad njimi, da ne bi slučajno kdo med njimi tihotapil prepovedano blago. A trgovce šerifovo preiskovanje ne skrbi ka..
39.99€
Brez DDV:32.78€
The Godfather: Corleone's Empire The Godfather: Corleone's Empire
Ni na zalogi
Založnik: CMON
The Godfather: Corleone's Empire je igra, v kateri osvajate kriminalne združbe New Yorka. To pa ni preprosto. Okrog sebe potrebujete ljudi, ki jim lahko zaupate. Poleg tega morate delo opraviti dobičkonosno, denar pa preudarno porabiti pri podkupovanju mestnih uradnikov. Nič vam ne pomaga, da ves ča..
67.99€
Brez DDV:55.73€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.