Menu
Your Cart

MicroMacro: Crime City

MicroMacro: Crime City
Novo
MicroMacro: Crime City

MicroMacro: Crime City je unikatna in zelo zanimiva detektivska igra, kjer igralci postanete kriminalisti in rešujete različne kriminalne primere v mestu. Osrednja značilnost igre je, da je mesto narisano na eni sami veliki karti oz. zemljevidu, ki vsebuje na tisoče drobnih podrobnosti, vsak del mesta pa ima svojo zgodbo. 

Igralci dobite primer, ki ga morate razrešiti tako, da s sposobnostmi opazovanja odkrivate namige in dokaze po vsem mestu ter ugotavljate, kaj se je zgodilo. Vsak primer je drugačen in zahteva drugačne pristope in veščine, zato se igra ne podvaja. Pri tem velja omeniti, da zemljevid ne kaže le prostora, ampak tudi čas. Isto osebo boste npr. našli v različnih delih mesta, kar vam pove, kako se je gibala.

MicroMacro: Crime City ne vsebuje dolgih tekstov, potrebujete le oprezne oči in zmožnost opazovanja in sklepanja, zato je igra razmeroma preprosta, igralci pa si le izmenjujte ideje. Več glav več ve. 

Igra vsebuje 16 primerov, vsak primer pa številne karte, ki vas usmerjajo.

NAGRADE:

2020 in 2021: Spiel des Jahres, Spiel der Spiele Hit mit Freunden, Geek Media Awards Family Game of the Year, Bulgarian Board Game, As d'Or, Golden Geek Most Innovative Board Game in Light Game of the Year

VSEBINA:OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Pegasus Spiele
Avtor Johannes Sich
Ilustrator Daniel Goll, Tobias Jochinke, Johannes Sich
Število igralcev 1 - 4
Priporočena starost 12+
Čas igranja od 15'
Čas igranja do 45'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2020
28.99€
Brez DDV: 23.76€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.