Menu
Your Cart

Culinario Mortale: Deadly Fame

Culinario Mortale: Deadly Fame
Culinario Mortale: Deadly Fame
Novo Ni na zalogi
Culinario Mortale: Deadly Fame
Culinario Mortale: Deadly Fame
Culinario Mortale: Deadly Fame

Culinario Mortale: Deadly Fame je igra, v kateri iščete morilca. Zgodba se odvija v gledališču, kjer spremljate odlično Shakespearovo predstavo Romeo in Julija. Zanimanje zanjo je precejšnje, saj je igralec Patrick le nekaj tednov pred premiero glavno igralko neuspešno prosil za roko.

Zavesa se je dvignila ob 20. uri, predstava je trajala 3 ure z odmori. Ob koncu predstave, ob 23. uri je sledil veliki finale. Julija je v zaodrju med ostalimi rekviziti pobrala igralsko bodalo ter v zadnjem prizoru prepričljivo in dramatično uprizorila svojo smrt. Občinstvo je bilo nad njeno igro navdušeno. A ko je Patrick zagledal kri, je poklical na pomoč, občinstvo pa je ugotovilo, da gre za nesrečo in tragedijo.  

Nekdo je rekvizit zamenjal s pravim nožem. Kdo izmed prisotnih je odgovoren za Julijino smrt?

Vsi prisotni dobijo svojo brošuro z namigi, opisom vloge, ki jo igrajo ter hitrim pregledom, kako se igra. Več o igri najdete na: https://www.culinario-mortale.co.uk/

Vsebina:

priročnik, 8 brošur, posebna brošura o incidentu (prolog, incident, rešitev), 8 ploščic z imeni, koda, angleška pravila, angleška izdaja

Opozorilo:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Culinario Mortale Inc.
Avtor Florian Bischoff, Jens Kauffmann, Takeshi Otani
Ilustrator Florian Bischoff, Jens Kauffmann, Takeshi Otani
Število igralcev 5 - 8
Priporočena starost 18+
Čas igranja od 120'
Čas igranja do 240'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2014
22.99€
Brez DDV: 18.84€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.