Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
DC Comics: Deck-Building Game

DC Comics: Deck-Building Game je namizna družabna igra, v kateri se preobrazite v eno svojih najljubših junaških vlog vseh časov, npr. v Batmana ali Supermana. Vaši nasprotniki so seveda super zlobneži. Sprva ste opremljeni le z osnovnimi manevri pri spopadu, dodajali pa boste nove, močnejše karte k svojemu kupčku. Vaš cilj je seveda poraziti čim več DC Comics super zlobnežev. Zmaga tisti, ki na koncu zbere največ točk s kartami v kupu.

Najprej seveda izberete svojega junaka, nato dobite kup 10 kart. Ko ste na potezi, igrate s 5 kartami in lahko pridobite ali osvojite 5 tipov kart: junake, zlobneže in super zlobneže, opremo, super moč ali lokacijo. Da bi premagali zlobneže, morate imeti moč, ko ga premagate, se v igro vrne novi super zlobnež, ki napada igralce. Zato morate vedno imeti dobro pripravljeno obrambo (npr. superhitrost ali neprebojno moč). 

Prelevite se lahko v naslednje junake: Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash, Green Lantern ali Cyborg. S vsemi temi pripravljenimi junaki je "Liga pravičnosti" pripravljena na akcijo. Vsak izmed njih ima posebno moč in sposobnost, kar omogoča igralcu, da ubere drugačno strategijo. 

Spopadi s kartami ponujajo pravo zabavo, igro pa lahko združite z ostalimi iz kolekcije Cerberus Engine: Heroes games, saj je hrbtna stran kart vsem enaka. 

VSEBINA:

214 igralnih kart, 7 velikih kart z junaki, pravila v ang. jeziku

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikCryptozoic Entertainment
AvtorMatt Hyra, Ben Stoll
Število igralcev2 - 5
Priporočena starost15+
Čas igranja od30'
Čas igranja do45'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2012

DC Comics: Deck-Building Game

  • Šifra: MSCDCCDBG01
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 39.99€