Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-16% A Column of Fire

Družabna igra A Column of Fire (Das Fundament der Ewigheit) je postavljena v Evropo, v čas vladavine Elizabete I. V Angliji, Franciji, Španiji in na Nizozemskem katoliki in protestanti tekmujejo med sabo za prevlado in vpliv. V politično nestabilnem času iznajdljivi in pogumni tajni agenti spletkarijo za zmago njihovih gospodarjev. Z usmrtitvami, uspešnimi upori in skrivnimi napadi se ravnotežje moči nenehno spreminja. Ni redkost, da simpatizerje napačne strani izženejo iz države. Pravi sovražniki niso konkurenčne religije. Pravi boj je med verniki in tirani, ki želijo, ne glede na ceno, uveljaviti svoje ideje. Kdor bo najbolje izkoristil nestabilne čase v Evropi, bo zmagovalec igre.

Cilj igre je, da zberete čim več točk. Igra se konča, ko prvi igralec na točkovnici doseže 50 točk. Točke zbirate s prodajo dobrin in tako, da ste pripadnik religije, ki je zmagala.

A Column of Fire je tretja v seriji adaptacij romanov Kena Folletta s strani Kosmosa. Prvi dve sta The Pillars of the Earth (Die Tore der Welt) in World Without End (Die Säulen der Erde).

VSEBINA:

igralna plošča, 8 krogcev - figur, 30 verskih kamnov v treh barvah, 80 igralnih kart, 16 lesenih hišk, 24 kock, 56 ploščic z dobrinami, 28 ploščic prednosti, 16 ploščic zaščite, 2 bakli, ploščica za začetnega igralca, ang. navodila

Podrobnosti
ZaložnikKosmos
AvtorMichael Rieneck
IlustratorMichael Menzel
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost12+
Čas igranja od60'
Čas igranja do90'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2017

A Column of Fire

  • Šifra: MSKOACOF692650
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 44.99€
  • 37.99€

Video recenzija