Menu
Your Cart

Celestia

Celestia
Celestia
Celestia
Celestia
Celestia
Celestia
Celestia
Celestia
Celestia

Celestia je preprosta, zabavna, lepa in hitra družabna igra, v kateri preizkušate svojo srečo in skušate iztržiti čim več. Primerna je za popolne začetnike v igranju družabnih iger, izziv pa je tudi izkušenim igralcem.

S pustolovsko ekipo se vkrcate na zračno plovilo, z njim potujete po čudoviti deželi Celestia in odkrivate njene zaklade. Celestia je razdeljena na 9 dežel, ki služijo kot izstopne postaje s točkami. Kot potnik/igralec si postavljen pred odločitev, ali se boš pridružil kapitanu na poti do naslednjega mesta ali boš sestopil z ladje in si vzel zaslužene točke. Prej, ko zapustiš ladjo, manj točk te čaka. Postavljen pa si še pred eno odločitev, ali boš ti kot naslednji kapitan zmogel prileteti do naslednjega mesta. Nebo se namreč ne uklanja kapitanom, kot si ti. Nate prežijo megla, strele, ubijalske ptice in pirati. S posebnimi karticami so ti lahko v pomoč soigralci, vsekakor pa glej, da bodo padle prave kocke, s simboli, ki jih držiš v roki, da z njimi premagaš nevihte.

Pustolovska igra s kartami in kockami, v kateri stavite in tvegate, je jezikovno neodvisna, izšla pa je leta 2015. Na slovenskem blogu o družabnih igrah meeple.eu si lahko preberete pravila za igranje ter mnenje o tej čudoviti in preprosti igri.

VSEBINA:

zračno plovilo, 9 ovalnih ploščic z mesti, 6 barvnih figur in ploščic za pustolovce, 4 kocke z dogodki, 78 kart z zakladi, 68 kart z opremo, 8 turbo kart, angleška izdaja, angleška pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik BLAM!
Avtor Aaron Weissblum
Ilustrator Gaetan Noir
Število igralcev 2 - 6
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 20'
Čas igranja do 30'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2017
27.99€
Brez DDV: 22.94€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.