Menu
Your Cart

Divinity Derby

Divinity Derby
Divinity Derby
-13 %
Divinity Derby
Divinity Derby
Divinity Derby

Zevs je različna božanstva sveta povabil na manjše srečanje na goro Olimp. Najprej je postregel s kosilom in pijačo bogov (ambrozija). A ker so božanstva preveč popila, so se začela prerekati o tem, katera mitološka bitja so boljša, hitrejša. Stave so kar padale, na kar so se odločili, da bodo vsa bitja zbrali in se prepričali na lastne oči. Končni razsodnik je Zevs.

Divinity Derby je hitra igra s kartami, ki si jih z igralci delite na držalu. Igralec torej gleda karte z levim in desnim sosedom. Med opazovanjem kart in polaganjem stav pa veselo razglablja o izidih. Odvije se zanimiva interakcija, ko kuje zaroto zoper igralca ali skupaj z njim. Izbira lahko, ali bo igral karto z visoko ali nizko vrednostjo, kar je ključnega pomena, saj v trenutku spremeni izid tekme.

Igra vsebuje kartice, ki imajo angleško besedilo, a je zelo preprosto.

VSEBINA:

pravila v ang. jeziku, plošča, 6 miniatur, 6 baz, 6 stojal za karte, 54 kart premikov, 5 kart, 4 kart zviti trik, 24 žetonov bitij, 6 žetonov bogov, žeton za začetnega igralca

Podrobnosti
Založnik Ares Games
Avtor Carlo A. Rossi
Ilustrator Denis Martynets
Število igralcev 3 - 6
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 45'
Čas igranja do 90'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2017
39.99€
45.99€
Brez DDV: 32.78€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.