Menu
Your Cart

Hospital Rush

Hospital Rush
Hospital Rush
-50 %
Hospital Rush
Hospital Rush
Hospital Rush

Vsi stažisti, pozor! Odprto je prosto mesto doktorja. Na to priložnost ste čakali. A kako daleč boste šli? Boste igrali lepo in trdo delali, ali boste raje zahrbtni in občasno sklepali potuhnjene posle? 

Novi pacienti kar kapljajo, zato morate dokazati, da ste iz pravega testa. Seveda se boste morali ukvarjati, ko boste zdravili bolezenska stanja, z namernim neprimernim vedenjem vaših kolegov. 

Hospital Rush je čista komična zabava, ki ponuja mnogo unikatnih igralnih plošč. Njihove posebne moči doprinesejo k različnosti igranja ter vas nenehno izzivajo.

VSEBINA:

igralna plošča, 30 kart, 7 plošč za igralce, 10 označevalcev akcije, 10 lesenih označevalcev, 5 označevalcev za karakterje, 20 označevalcev študija, 33 ploščic z denarjem, 12 ploščic medicine, 20 ploščic z obližem, označevalec za začetnega igralca, navodila v ang. in nem. jeziku

Podrobnosti
Založnik Pegasus Spiele
Avtor Thomas Kjølby Laursen, Kåre Storgaard, Steen Thomsen
Ilustrator Olaf Hänsel
Število igralcev 3 - 5
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 30'
Čas igranja do 60'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2014
9.99€
19.99€
Brez DDV: 8.19€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.