Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Istanbul Das Würfelspiel

Istanbul Das Würfelspiel
Istanbul Das Würfelspiel
Istanbul Das Würfelspiel
Istanbul Das Würfelspiel
Istanbul Das Würfelspiel

Dobrodošli na bazarju v Istanbulu. Ste zviti trgovci, ki morate prelisičiti nasprotnike. Potezo za potezo se morate potegovati za denar in surovine. Podpira vas zvesti pomočnik, ki ga predstavlja kocka. Svoj prihodek morate pametno unovčiti. Investirate lahko v izboljšane sposobnosti ali v želene rubine. S pravo mero sreče in strategije zmaga igralec, ki prvi nabere dogovorjeno število rubinov. 

Istanbul - igra s kockami ohranja šarm in podobo starejšega in nagrajenega brata Istanbul, a je stisnjena na hitro družinsko igro, ki je preprosta za naučiti. Naredili so jo privlačno za ljubitelje družabnih iger, kot tudi popolne začetnike, ki postopoma prehajajo na zahtevnejše igre.

VSEBINA:

plošča, 42 dobrin, 3 zlatniki, 6 srebrnikov, 27 fičnikov, 33 kart z bazarjem, 24 kart z mošejo, 9 kock, 31 rubinov, 12 kristalov, 4 kratka pravila, navodila v ang. in nem. jeziku

Podrobnosti
Založnik Andreas Resch
Avtor Rüdiger Dorn
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 20'
Čas igranja do 40'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2017
19.99€
Brez DDV: 16.39€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.