Menu
Your Cart

Istanbul

Istanbul
Istanbul
Istanbul
Istanbul
Istanbul
Istanbul
Istanbul

Pozdravljeni trgovci na bazarju v Istanbulu. V tej strateški igri morate svoje pomočnike izkoristiti tako dobro, da naberete potrebne rubine pred vašimi nasprotniki. Trgovca in štiri pomočnike vodite po ozkih ulicah in mestih (na 16-ih ploščicah), jih odlagate in izvajate različne akcije. Ko želite pomočnika nazaj, mora ponj vaš trgovec. Vaši koraki morajo biti premišljeni, da ne ostanete brez pomočnikov in tako brez akcij.

Poleg mnogih nominacij je igra Istanbul leta 2014 zmagala na Swiss Gamers Award, Kennerspiel des Jahres ter Gouden Ludo. Navodila so v ang. in nem. jeziku.

VSEBINA:

16 ploščic, 5 igralnih plošč za igralce in 15 podaljškov, 7 nalepk, za vsakega igralca trgovec z nalepko, 5 pomočnikov ter družinski član in 4 kockice za označevanje surovin, 26 bonus kartic, 26 različnih ploščic, 57 kovancev, 4 kockice, označevalec za začetnega igralca, 32 rubinov, 2 kocki, 2 označevalca - figuri, 5 kratkih povzetkov igranja, navodila v ang. jeziku

Podrobnosti
Založnik Pegasus
Avtor Rüdiger Dorn
Ilustrator Andreas Resch, Hans-Georg Schneider
Število igralcev 2 - 5
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 40'
Čas igranja do 60'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2014
34.99€
Brez DDV: 28.68€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.