Menu
Your Cart

Kingdomino

Kingdomino
Kingdomino
Kingdomino
Kingdomino
Kingdomino

V Kingdomino ste lord, ki širi svoje kraljestvo v nove dežele. Odkriti morate vse dežele, pšenična polja, jezera, gore, da bi le zasegli najboljša zemljišča. Pazite na ostale lorde, njihovi nameni so namreč podobni. Svoje domine morate povezati tako, da zgradite svoje kraljestvo v 5x5 mreži in osvojite največ točk. 

Ko ste na potezi, k svojemu obstoječemu kraljestvu priložite novo domino, ki se ujema. Vrstni red, kdo bo prvi izbiral domine, temelji na tem, katera domina je bila pred tem izbrana. Ploščice zavarujete s kronami. Te povečajo vrednost kraljestva na koncu igre. Ko je vsak igralec zaključil mrežo 5x5, je igre konec. Glede na število povezujočih ploščic in kron preštejete svoje točke. 

Super družabna igra, ki je prejela nagrado Spiel des Jahres. Oglejte si tudi "sestrsko" izdajo Queendomino.

VSEBINA:

4 začetne ploščice, 4 3D gradovi, 48 različnih domin, 8 lesenih kraljev v 4 barvah, na voljo slovenska izdaja s slovenskimi pravili ali angleška izdaja/pravila  (+nem, it., fr., šp., port.) - pri naročilu v opombe dopišite, katero izdajo želite.

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let! Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Blue Orange Games
Avtor Bruno Cathala
Ilustrator Cyril Bouquet
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 15'
Čas igranja do 15'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2017
19.99€
Brez DDV: 16.39€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.