Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Loot Island

Loot Island
Loot Island
Loot Island
Loot Island
Loot Island
Loot Island
Loot Island

Loot Island je prelep otok v Indijskem oceanu. A nad predrzneži, ki bi si mu upali približati ali z njega karkoli vzeti, bdi strašljiv urok. Zato so prebrisani gusarji nanj skrili svoj nakradeni plen.

Igralci v igri Loot Island iščejo delčke zemljevida in skriti zaklad, med njimi vlada tekmovalno vzdušje. Igralci morajo namreč kdaj združiti svoje moči, a hkrati poskrbeti, da dobijo največji del zase. 

Igra ponuja 5 rund, ki so sestavljene iz dneva in različnih faz: priprava, akcija, iskanje. Med pripravo prestavljate ladjo, med akcijo igrate karte, med iskanjem pa raziskujete. Na koncu igre zmaga igralec, ki poleg sreče preudarno sodeluje z drugimi igralci ter dobro unovči svoje akcije.

VSEBINA:

osrednja igralna plošča z otokom, 7 majhnih ploščic z otokom, ploščica za začetnega igralca, ladja, 15 kompasov, 5 kart s karakterji, 80 kockic uroka, 18 kartic dogodkov, 74 kart z zakladom, 88 kart z zemljevidom, 19 drugih kart, beležnica ter pravila v ang. in nem. jeziku

Podrobnosti
Založnik Pegasus Spiele
Avtor Aaron Haag
Ilustrator Mariano Iannelli
Število igralcev 2 - 5
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 30'
Čas igranja do 60'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2017
22.99€
Brez DDV: 18.84€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.