Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Loot Island

Loot Island je prelep otok v Indijskem oceanu. A nad predrzneži, ki bi si mu upali približati ali z njega karkoli vzeti, bdi strašljiv urok. Zato so prebrisani gusarji nanj skrili svoj nakradeni plen.

Igralci v igri Loot Island iščejo delčke zemljevida in skriti zaklad, med njimi vlada tekmovalno vzdušje. Igralci morajo namreč kdaj združiti svoje moči, a hkrati poskrbeti, da dobijo največji del zase. 

Igra ponuja 5 rund, ki so sestavljene iz dneva in različnih faz: priprava, akcija, iskanje. Med pripravo prestavljate ladjo, med akcijo igrate karte, med iskanjem pa raziskujete. Na koncu igre zmaga igralec, ki poleg sreče preudarno sodeluje z drugimi igralci ter dobro unovči svoje akcije.

VSEBINA:

osrednja igralna plošča z otokom, 7 majhnih ploščic z otokom, ploščica za začetnega igralca, ladja, 15 kompasov, 5 kart s karakterji, 80 kockic uroka, 18 kartic dogodkov, 74 kart z zakladom, 88 kart z zemljevidom, 19 drugih kart, beležnica ter pravila v ang. in nem. jeziku

Podrobnosti
ZaložnikPegasus Spiele
AvtorAaron Haag
IlustratorMariano Iannelli
Število igralcev2 - 5
Priporočena starost10+
Čas igranja od30'
Čas igranja do60'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2017

Loot Island

  • Šifra: MSPS56025G
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 22.99€