Menu
Your Cart

Loot Island

Loot Island
Loot Island
Loot Island
Loot Island
Loot Island
Loot Island
Loot Island

Loot Island je prelep otok v Indijskem oceanu. A nad predrzneži, ki bi si mu upali približati ali z njega karkoli vzeti, bdi strašljiv urok. Zato so prebrisani gusarji nanj skrili svoj nakradeni plen.

Igralci v igri Loot Island iščejo delčke zemljevida in skriti zaklad, med njimi vlada tekmovalno vzdušje. Igralci morajo namreč kdaj združiti svoje moči, a hkrati poskrbeti, da dobijo največji del zase. 

Igra ponuja 5 rund, ki so sestavljene iz dneva in različnih faz: priprava, akcija, iskanje. Med pripravo prestavljate ladjo, med akcijo igrate karte, med iskanjem pa raziskujete. Na koncu igre zmaga igralec, ki poleg sreče preudarno sodeluje z drugimi igralci ter dobro unovči svoje akcije.

VSEBINA:

osrednja igralna plošča z otokom, 7 majhnih ploščic z otokom, ploščica za začetnega igralca, ladja, 15 kompasov, 5 kart s karakterji, 80 kockic uroka, 18 kartic dogodkov, 74 kart z zakladom, 88 kart z zemljevidom, 19 drugih kart, beležnica ter pravila v ang. in nem. jeziku

Podrobnosti
Založnik Pegasus Spiele
Avtor Aaron Haag
Ilustrator Mariano Iannelli
Število igralcev 2 - 5
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 30'
Čas igranja do 60'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2017
22.99€
Brez DDV: 18.84€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.