Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Mystic Vale

Nad dolino življenja (Valley of Life) veje prekletstvo. Duhovi narave kličejo na pomoč klane druidov, ki naj bi s svojimi blagoslovi ozdravili deželo in rešili duhove. Potrebovali bodo pogum in pazljivost, saj lahko urok prevzame nepremišljene, ki imajo preveč moči.

Igralci prevzamete vlogo druidov in skušate očistiti deželo zlobnega uroka. Ko ste na potezi, odlagate svoje karte pred sabo in zbirate karte napredka in doline. Da bi zmagali, morate imeti največ točk. Te dobite s kartami, a pazite, koliko tvegate in jih odkrijete v potezi, saj lahko smrt hitro pokosi vašo akcijo.

Igra Mystic Vale je požela veliko odobravanja s strani igralcev družabnih iger, saj vsebuje nov igralni mehanizem, v katerem imate prosojne karte v prozornem ovitku in si jih sestavljate sami iz treh različnih kart. Karta postaja iz runde v rundo močnejša in boljša. Ilustracije na kartah so izjemne, pravljične, vilinske, pravila pa dokaj enostavna.

VSEBINA:

80 začetnih kart, 96 napredovanj, 18 napredovanj rodovitne zemlje, 36 kart doline, 4 posebne karte, 54 žetonov s točkami, 4 žetoni mane, 100 ovitkov, pravila v ang. jeziku

OPOZORILO:

Ni primerno za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikAlderac Entertainmet Group
AvtorJohn D. Clair
IlustratorStorn Cook, Andrew Gaia, Katherine Guevara, Heather Kreiter
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost14+
Čas igranja od45'
Čas igranja do45'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2016

Mystic Vale

  • Šifra: MSAEGMV5861
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 39.99€

Video recenzija