Menu
Your Cart

Mystic Vale

Mystic Vale
Mystic Vale
Mystic Vale
Mystic Vale
Mystic Vale
Mystic Vale
Mystic Vale
Mystic Vale
Mystic Vale
Mystic Vale
Mystic Vale

Nad dolino življenja (Valley of Life) veje prekletstvo. Duhovi narave kličejo na pomoč klane druidov, ki naj bi s svojimi blagoslovi ozdravili deželo in rešili duhove. Potrebovali bodo pogum in pazljivost, saj lahko urok prevzame nepremišljene, ki imajo preveč moči.

Igralci prevzamete vlogo druidov in skušate očistiti deželo zlobnega uroka. Ko ste na potezi, odlagate svoje karte pred sabo in zbirate karte napredka in doline. Da bi zmagali, morate imeti največ točk. Te dobite s kartami, a pazite, koliko tvegate in jih odkrijete v potezi, saj lahko smrt hitro pokosi vašo akcijo.

Igra Mystic Vale je požela veliko odobravanja s strani igralcev družabnih iger, saj vsebuje nov igralni mehanizem, v katerem imate prosojne karte v prozornem ovitku in si jih sestavljate sami iz treh različnih kart. Karta postaja iz runde v rundo močnejša in boljša. Ilustracije na kartah so izjemne, pravljične, vilinske, pravila pa dokaj enostavna.

VSEBINA:

80 začetnih kart, 96 napredovanj, 18 napredovanj rodovitne zemlje, 36 kart doline, 4 posebne karte, 54 žetonov s točkami, 4 žetoni mane, 100 ovitkov, pravila v ang. jeziku

OPOZORILO:

Ni primerno za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik Alderac Entertainmet Group
Avtor John D. Clair
Ilustrator Storn Cook, Andrew Gaia, Katherine Guevara, Heather Kreiter
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 45'
Čas igranja do 45'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2016
39.99€
Brez DDV: 32.78€
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.