Menu
Your Cart

Orbis

Orbis
Orbis

Orbis je preprosta, a izredno taktična igra, v kateri se razvijate in upravljate s surovinami. Igralci prevzamete vlogo bogov in ustvarjate svoj svet. 

Izkoriščate izgubljeno zemljo v redki atmosferi in zbirate častilce, da jih porabite za še več rodovitne zemlje in pridobivate bonuse. Ključ do zmage je v tem, da imate na koncu največ točk stvarjenja, temu pa prištejete še bonus.

Ko je igralec na potezi, vzame izmed 9 pokrajinskih ploščic na mizi eno ploščico ali pa ploščico boga, ki je na voljo. Če vzame prvo, postavi tudi častilca v barvi pokrajine na sosednje pokrajine. Pokrajino postavimo v svoj svet, a pri tem obstajajo omejitve. Po 15 rundah in ko so vsi igralci ustvarili svoj svet, je igre konec in preštejete točke. 

VSEBINA: 

10 ploščic z bogovi, 65 pokrajinskih ploščic, 100 častilcev, 18 žetonov preklica, 5 žetonov zmanjšanja, 5 templjev, pravila v ang. jeziku

Podrobnosti
Založnik Asmodee
Avtor Tim Armstrong
Ilustrator Davide Tosello
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 45'
Čas igranja do 45'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2018
29.99€
Brez DDV: 24.58€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.