Menu
Your Cart

Suburbia

Suburbia
Suburbia
Ni na zalogi
Suburbia
Suburbia
Suburbia

Načrtuj, zgradi in razvij majhno mestece v veliko metropolo. Z uporabo šestkotnih ploščic ustvarjate stanovanjske, komercialne, javne in industrijske površine. Posebne točke interesa vam prinašajo bonuse, z njimi lahko izkoriščate surovine sosednjih mest. Cilj je, da vaš mestni okraj cveti in imate večjo populacijo, kot vaši sotekmovalci.

V tej ekonomski igri polaganja ploščic morate zgraditi dobro infrastrukturo, ki bo na začetku samozadostna, sčasoma pa bo postala dobičkonosna in bo spodbujala rast prebivalstva. Ko vaše mesto raste, spreminjatei svoj dohodek in ugled. Ko se vaš dohodek poveča, imate več denarja za nakup boljših in dragocenejših stavb (mednarodno letališče, pisarne v nebotičnikih). Ko se vaš ugled poveča, pridobite več prebivalstva. Zmagovalec na koncu igre je igralec z največjim številom prebivalcev.

V vsaki igri igralci tekmujejo za več posebnih ciljev, ki omogočajo dodatno povečanje števila prebivalstva. Stavbe, ki so na voljo v določeni igri, pa se razlikujejo, tako da je igranje vedno drugačno. 

Nagrada: 2013 Mensa Select Winner.

VSEBINA:

plošča populacije, 7 različnih plošč, 145 različnih ploščic, 4 pripomočki za igralce, denar, označevalec za začetnega igralca, 4 kvadratki populacije, 4 krogci prihodka, 12 označevalcev investicij, navodila v ang. jeziku

Podrobnosti
Založnik Bezier Games
Avtor Ted Alspach
Ilustrator Ted Alspach, Klemens Franz, Ollin Timm
Število igralcev 1 - 4
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 90'
Čas igranja do 90'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2012
51.99€
Brez DDV: 42.61€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.