Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Everdell

Everdell
Everdell
Ni na zalogi
Everdell
Everdell
Everdell

Everdell je nadvse očarljiva worker placement igra (igra postavljanja delavcev, figur). Dogaja se v dolini Everdell, natančneje pod Evertree. To nazorno ponazarja igralna plošča. V igri gradite, zbirate surovine in živali ter ustvarjate svoje ljubko mestece.

Ko ste na potezi, napravite eno od mnogih akcij. Postavite svojega meepla na izbrano mesto. Nato z njim bodisi dobite surovino, karto dogodka ali posebne akcije. Lahko odigrate karto (obstaja 5 različnih tipov kart), ki proizvede surovine, sposobnosti ali točke. Kombinacija različnih kart prinese številne strategije. Lahko pa se pripravite na naslednjo sezono, kar pomeni, da dobite nazaj svoje figure in dodate nove.

Igra vsebuje engine building mehanizem. V igri z nekaterimi kartami zbirate živali, ki dopuščajo zastonj gradnjo nekaterih objektov. Torej začnete z osnovo, ko igra napreduje in se razvija, pa imate tudi vi vedno več stvari. Šele nato je veliko izbire in možnosti. 

Igra je preprosta za učenje in igranje, kljub temu nudi globoko igralno izkušnjo, hkrati igranje ni nikoli enako, saj imate na voljo več različnih kart z dogodki.

Everdell traja 4 letne čase. Vsaka sezona prinese nekaj posebnosti k igranju. Zmaga igralec, ki ima po koncu jeseni največ točk.

NAGRADE: Cardboard Republic Architect Laurel Winner (2018)

VSEBINA:

128 kart z živalmi in konstrukcijami (48 unikatnih kart), 16 mini kart z dogodki, 11 mini kart z gozdom, 30 jagod, 30 poganjkov, 25x smola, 20x kremen, 30 žetonov s točkami, 20 žetonov zasedenosti, 24 figur/delavcev iz lesa, 18-stranska kocka, igralna plošča, Evertree in ploščice z začetnimi dogodki, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik Starling Games
Avtor James A. Wilson
Ilustrator Andrew Bosley, Dann May
Število igralcev 1 - 4
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 20'
Čas igranja do 80'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2018
59.99€
Brez DDV: 49.17€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.